Menü
Kosár

Ablaktörlőlapát

Ablaktörlőlapát

A hagyományos fémvázas ablaktörlők közül a Hella ablaktörlőket, a flexibilisek közül a Bosoko márkát tarjuk készleten.
Természetesen Bosch, Valeo, SWF, Denso ablakörlőket is be tudunk szerezni jellemzően 1 napon belül.

A Bosoko-ból létezik a hagyományos kampós karra való, és van a "multi" 8 adapterrel rendelkező, ami a legtöbb egyéb ablaktörlő karra felszerelhető.

Az ablaktörlő az egyik legfontosabb eszköz az autóvezetés során, amely biztosítja a jó látási viszonyokat nedves és párás időjárási körülmények között.
Az ablaktörlők általában két részből állnak: az ablaktörlő lapátból és az ablaktörlőkarból. Az ablaktörlő lapátja törlő felelete gumiból készül, amely sima felületen siklik végig az ablaküvegen, és eltávolítja a nedvességet, havat vagy koszt. Az ablaktörlőkar pedig mozgatja az ablaktörlő lapátot, és lehetővé teszi annak az ablaküveg fölötti mozgatását.

Az ablaktörlők többféle méretben és típusban érhetők el, attól függően, hogy milyen típusú autóra van szükség. Az ablaktörlők általában az autó gyártója által ajánlott méret szerint érhetők el, és az autó modelljétől függően eltérő méretekre lehet szükség.

Az ablaktörlők általában könnyen cserélhetők. A jó minőségű ablaktörlők hosszabb élettartammal rendelkeznek, és jobban ellenállnak az időjárási körülményeknek.
Fontos megjegyezni, hogy az ablaktörlők idővel elkopnak, a fagy és az UV is károsítja ezért nem tudják ugyanazt a hatékonyságot biztosítani, mint amikor újak voltak. Ezért javasolt az ablaktörlők rendszeres cseréje.Az ablaktörlők megfelelő használata és karbantartása hozzájárulhat az autó biztonságosabb és kényelmesebb használatához, különösen nedves és párás időjárási körülmények között.

Keresse ki a megfelelő ablaktörlőt autójához a Bosch ablaktörlő katalógusból.

BMW E60 ablaktörlő lapát BMW E60 ablaktörlő lapát
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Bosch Cikkszám: 3397118955
BMW E60 ablaktörlő lapátBosch első ablaktörlő lapát szett, BMW E60, és E61 modellekhez. Egy jó E60 megérdemli a törődést, megérdemel egy minőségi Bosch lapát szettet. BMW E60 ablaktörlő lapát méretei:Vezető oldal: 600mmAnyós oldal: 575mm3397118955..
15 179 Ft
Nettó ár:11 952 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 380
Bosoko Multi 380mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 410
Bosoko Multi 410mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 430
Bosoko Multi 430mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 450
Bosoko Multi 450mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 480
Bosoko Multi 480mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 510
Bosoko Multi 510mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 530
Bosoko Multi 530mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 550
Bosoko Multi 550mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 610
Bosoko Multi 610mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 650
Bosoko Multi 650mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko Multi 700
Bosoko Multi 700mm ablaktörlő lapátNagyon jó ár-érték arányú ablaktörlő lapát.A multifunkciós adapterek nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők, így szinte az összes autóra felszerelhető. Kitűnő acélból készült kivitel, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is tökéletesen illeszkedik. A ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 330mm
Bosoko flexibilis ablaktörlőlapát 330mmSok autótípushoz alkalmazható, univerzális ablaktörlő. Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát. A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés érdekében, és a kopásállóság végett. A Bosoko jó ár-érték arányú termék...
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 350mm
Bosoko flexibilis ablaktörlő lapát 350mmSok autótípushoz alkalmazható, univerzális ablaktörlő.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés érdekében, és a kopásállóság végett. A Bosoko jó ár-érték arányú termék...
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 430mm
Bosoko flexibilis ablaktörlő lapát.Sok autótípushoz alkalmazható, univerzális termék.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés érdekében, és a kopásállóság végett. Bosoko jó ár-érték arányú termék...
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 400mm
Bosoko flexibilis ablaktörlőlapátSok autótípushoz alkalmazható, univerzális termék.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés érdekében, és a kopásállóság végett. A Bosoko jó ár-érték arányú termék...
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 450mm
Bosoko flexibilis ablaktörlőlapátA hagyományos kampós ablaktörlőkarral szerelt autókhoz használható, univerzális ablaktörlő.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés érdekében, és a kopásállóság végett. Bosoko jó ár-ért..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 480mm
Bosoko 480mm flexibilis ablaktörlőlapátA hagyományos kampós ablaktörlőkarral szerelt autókhoz használható, univerzális termék.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés érdekében, és a kopásállóság végett. Bosoko jó ..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 510mm
Bosoko flexibilis ablaktörlőlapátA hagyományos kampós ablaktörlőkarral szerelt autókhoz használható, univerzális termék.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés érdekében, és a kopásállóság végett. A Bosoko jó ár-é..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 530mm
Bosoko flexibilis ablaktörlő lapátA hagyományos kampós ablaktörlőkarral szerelt autókhoz használható, univerzális termék.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés érdekében, és a kopásállóság végett. A Bosoko egy jó..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 550mm
Bosoko 550mm flexibilis ablaktörlő lapátA hagyományos kampós ablaktörlőkarral szerelt autókhoz használható, univerzális termék.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés érdekében, és a kopásállóság végett. A Bosoko ..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 580mm
Bosoko 580 flexibilis ablaktörlő lapátA hagyományos kampós ablaktörlőkarral szerelt autókhoz használható, univerzális termék.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés és kopásállóság érdekében. A Bosoko egy jó ár-ér..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 610mm
Bosoko flexibilis ablaktörlőlapátA hagyományos kampós ablaktörlőkarral szerelt autókhoz használható, univerzális ablaktörlő.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés és kopásállóság érdekében. A Bosoko egy jó ár-ért..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 650mm
Bosoko flexibilis ablaktörlőlapátA hagyományos kampós ablaktörlőkarral szerelt autókhoz használható, univerzális ablaktörlő.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés és kopásállóság érdekében. A Bosoko egy jó ár-ért..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Bosoko Cikkszám: Bosoko 700mm
Bosoko flexibilis ablaktörlőlapátA hagyományos kampós ablaktörlőkarral szerelt autókhoz használható, univerzális ablaktörlő.Ívelt kialakításának köszönhetően, könnyen felveszi a szélvédő domborulatát.A gumik teflonbevonatúak, a jó törlés és kopásállóság érdekében. A Bosoko egy jó ár-ért..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 275mm
Hella ablaktörlő lapát 275mm​A Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők m..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Toyota C-HR ablaktörlő készlet első
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Bosch Cikkszám: 3397014156
Toyota C-HR ablaktörlő készlet elsőÉvjárat: 2016-tólMéret: 650 + 400mmGyártó Bosch..
18 847 Ft
Nettó ár:14 840 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 350mm
Hella ablaktörlő lapát 350mm​A Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők m..
1 300 Ft
Nettó ár:1 024 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 375mm
Hella ablaktörlő lapát 375mmA Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők mi..
1 400 Ft
Nettó ár:1 102 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 400mm
Hella ablaktörlő lapát 400mmA Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők mi..
1 500 Ft
Nettó ár:1 181 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 450mm
Hella ablaktörlő lapát 450mmA Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők minden kampós v..
1 600 Ft
Nettó ár:1 260 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 475mm
Hella ablaktörlő lapát 475mmA Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők mi..
1 600 Ft
Nettó ár:1 260 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 500mm
Hella ablaktörlő lapát 500mmA Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők mi..
1 700 Ft
Nettó ár:1 339 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 525mm
Hella abalaktörlő lapát 525mmA Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyanakkor jó minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők minden kampós v..
1 700 Ft
Nettó ár:1 339 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 550mm
Hella abalaktörlő lapát 550mmA Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők m..
1 700 Ft
Nettó ár:1 339 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 575mm
Hella ablaktörlő lapát 575mm​A Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők m..
1 700 Ft
Nettó ár:1 339 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 600mm
Hella ablaktörlő lapát 600mm​A Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők m..
1 700 Ft
Nettó ár:1 339 Ft
Gyártó: Hella Cikkszám: Hella 650mm
Hella ablaktörlő lapát 650mmA Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők mi..
2 600 Ft
Nettó ár:2 047 Ft
Hella ablaktörlő lapát 700mm
Rendelésre
Gyártó: Hella Cikkszám: 9XW184107-281
Hella ablaktörlő lapát 700mm​A Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők m..
3 700 Ft
Nettó ár:2 913 Ft
Hella ablaktörlő lapát 800mm
Rendelésre
Gyártó: Hella Cikkszám: 9XW184107-321
Hella ablaktörlő lapát 800mm​A Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők m..
6 900 Ft
Nettó ár:5 433 Ft
Hella ablaktörlő lapát 900mm
Rendelésre
Gyártó: Hella Cikkszám: 9XW184107-361
Hella ablaktörlő lapát 900mm​A Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.A Hella ablaktörlők m..
7 900 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Hella ablaktörlő lapát 1000mm
Rendelésre
Gyártó: Hella Cikkszám: 9XW184107-401
Hella ablaktörlő lapát 1000mmA Hella ablaktörlők nagyon kedvező áru, ugyakkor kiemelkedően magas minőségű termékek.Éllettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. Az ablaktörlők jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.Az 1 méter hosszú uni..
9 900 Ft
Nettó ár:7 795 Ft
Tételek: 1 - 42 / 42 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.