Menü
Kosár

Turtle Wax

Turtle Wax

A Turtle Wax autóápolási termékek nem hiába ismertek a világban, termékeik több mint 90 országban megtalálhatóak.

A közel 80 éves chicagoi cég már bizonyított a szakmában. A világelsők között van az autóipari kozmetikában.

Termékpalettájukon minden megtalálható ami az autó ápolással, tisztítással kapcsolatos, mosó és polírozó anyagok, gumiápoló, fényszóró felújító, stb. 

A Turtle Wax folyamatosan fejleszti termékeit, melynek eredményei egyértelműek.

Aki egyszer kipróbálja a Turtle Wax autóápolási termékeit, nem fog bennük csalódni! 

Turtle Wax autómosó szivacs
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX1186TD
Turtle Wax autómosó szivacsA mikro zsenilia prémium autómosó szivacs kiváló tisztító hatást eredményez, jó habzást biztosít.  A három különböző oldal segítségével különböző szennyeződéseket tüntethetünk el a felületekről...
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Turtle Wax Black in a flash műanyagapoló
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52791
Turtle Wax Black in a flash műanyagapolóA Turtle Wax Black in a Flash minden külső műanyag felületre ideális, pl: lökhárító, díszléc, stb.  A kitűnő szilikont és viaszt tartalmazó összetétel az eredeti állapotba állítja vissza a kifakult fekete műanyag felületeket. Hónapokig megőrzi vízleperget..
3 200 Ft
Nettó ár:2 520 Ft
Turtle Wax bogár és rovar oldó 52784
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax bogár eltávolító 52784
Turtle Wax bogár és rovar oldóA Turtle Wax bogár és rovar eltávolító szer segít a különböző szennyeződések pl:  rovar, fanedv, stb eltávolításában.A Turtle Wax bogár és rovar eltávolító használata:Alaposan tisztítsuk meg a kezelendő felületetFújja a szer a koszos felületre és hagyja á..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Turtle wax Bőrápoló
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG52800
Turtle wax BőrápolóÁpolja és tisztítja a különböző bőr felületeket. ​Érdemes rendszeresen használni, hogy megóvjuk bőrülésünket, bőr kormányunkat stb...
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Turtle Wax Carnauba Car Wax
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax 53332
Turtle Wax Carnauba Car WaxA carnauba viasszal kezelt felület szépen csillogó lesz, vízlepergető hatású, a kosz kevésbé tud megtapadni a karosszérián.A Turtle Wax Carnauba Car Wax használata:alaposan tisztítsuk meg a gépkocsita wax-ot tiszta puha ronggyal egyszerre mindig kis felületen körkörös..
3 490 Ft
Nettó ár:2 748 Ft
Turtle Wax Color Magic ezüst
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52710
Turtle Wax Color Magic ezüstKönnyen gyorsan használható, speciális ezüst színű szín felújító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helyen,..
4 490 Ft
Nettó ár:3 535 Ft
Turtle Wax Color Magic fehér
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52712
Turtle Wax Color Magic fehérKönnyen gyorsan használható, speciális fehér színű színfelújjító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helyen,..
4 490 Ft
Nettó ár:3 535 Ft
Turtle Wax Color Magic fekete
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52708
Turtle Wax Color Magic feketeKönnyen gyorsan használható, speciális fekete színű színfelújjító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helye..
4 490 Ft
Nettó ár:3 535 Ft
Turtle Wax Color Magic kék
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG6144
Turtle Wax Color Magic kékKönnyen gyorsan használható, speciális fekete színű színfelújjító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helyen, ..
4 490 Ft
Nettó ár:3 535 Ft
Turtle Wax Felnitisztító spray
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG7613
Turtle Wax Felnitisztító sprayKönnyedén tisztítja meg alufelninket a kosztól, fékportól, és ragyogóvá teszi a keréktárcsánkat.Kiszerelés: 500mlÉrdemes használni hozzá egy kimondottan felnimosó kefét...
3 490 Ft
Nettó ár:2 748 Ft
Turtle Wax fém és króm polír
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax fém és króm polír 52792
Turtle Wax fém és króm polírA Turtle Wax fém és króm polírozó szer használható a legtöbb fém felülethez.Eltávolítja a szennyeződéseket, oxidációt, karcokat. Megakadályozza a rozsda kialakulását.300ml..
2 690 Ft
Nettó ár:2 118 Ft
Turtle Wax fényezés felujító polír folyadék
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG51796
Turtle Wax fényezés felújító polír folyadékKimondottan fakult fényezésű gépjárművek fényezésének felújítására szolgáló polír folyadék. Ultra finom csiszolóanyag amely eltávolíthatja a kisebb karcokat.Felújítja a színt és fényes felületet eredményez.500ml..
3 390 Ft
Nettó ár:2 669 Ft
Turtle Wax Gorilla mosókesztyű
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX1835TD
Turtle Wax Gorilla mosókesztyűA mosókesztyűvel egyszerűen, gyorsan moshatja le autóját. Bal és jobb kézre is használható.Magas vízmegtartó képességének és puha anyagának köszönhetően kíméletesen tisztítja gépkocsiját...
2 590 Ft
Nettó ár:2 039 Ft
Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic sampon és wax
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 53589
Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic sampon és waxA Turtle Wax® Hybrid Solutions Ceramic Sampon és Wax magasabb védelmet nyújt kevesebb szárítási idő mellett. A termék szuper hidrofób és SIO2 polimerekkel készült, hogy hónapokig fokozza a vízgyöngyökkel és a vegyszerekkel szembeni védelmet.A Turtle W..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Turtle Wax Hybrid Solutions Cermaic polír és wax
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 53590
Turtle Wax Hybrid Solutions Cermaic polír és waxA Turtle Wax® Hybrid Solutions Ceramic Polír és Wax egy mindent magában foglaló formula elképesztő tisztaságot, fényt és védelmet nyújt. A fejlett SIO2 összetevők rendkívüli víztaszító képességet és extrém védelmet nyújtanak.A Turtle Wax Hybrid Solutio..
5 590 Ft
Nettó ár:4 402 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax karceltávolító
Turtle Wax karceltávolítóTurtle Wax karceltávolító finom csiszolóanyagot tartalmaz, mellyel a kisebb karcok eltávolíthatók.A Turtle Wax karceltávolító használata:A kezelendő felületet tisztítsa megTiszta puha ruhával dörzsölje a felületet körkörös mozdulatokkalSzáradás után másik ruhával törölje átH..
2 290 Ft
Nettó ár:1 803 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52799
Turtle Wax kefés kárpit tisztítónagyteljesítményű kárpittisztítóhatékonyan eltávolít mindenféle piszok, zsír, olaj, tinta és ételfoltot a legtöbb szövet, kárpit és szőnyegfelületrőlszagtalanító összetevője elnyeli és semlegesíti a kellemetlen szagokatkülönleges, gyorsan száradó összetétel, amely..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Turtle Wax kerámia bevonat spray
Hiánycikk
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 53591
Turtle Wax kerámia bevonat sprayA Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic spray bevonat segítségével a felületek hosszabb ideig tiszták maradnak.Lenyűgöző fény és tartós védelem a festéknek, fémnek, műanyagnak, üvegnek.A szintetikus viaszpolimerek növelik autója színmélységét, fényét.Nagyon egyszerűen h..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Turtle Wax keréktisztító kefe
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX342TD
Turtle Wax keréktisztító kefeHatékonyan tisztítja az alufelnit, lemezfelnit vagy dísztárcsát. Könnyedén oldja felnitisztító segítségével a fékport a felniről.Minőségi felnitisztító kefe...
2 590 Ft
Nettó ár:2 039 Ft
Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFE
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFE
Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFEA Turtle Wax kombinálta a hagyományos jól bevált wax-ot a modern technológiával így a teflon hozzáadásával még szebb felületet kapunk használatával.A Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFE a fényezett felület fényesítésére ápolására szolgál, a karcokat nem tün..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52801
Turtle Wax Műanyag ápolóTisztítja ápolja a műanyag felületeket, mint pl: műszerfal, műanyag kárpit stb. Száraz tapintású felület marad utána.Kiszerelés: 300ml..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Turtle Wax műszerfal ápoló kendő
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG0012-TUR
Turtle Wax műszerfal ápoló kendőTisztítja és ápolja a műanyag felületeket.  Véd a káros UV sugarak ellen.A csomag 25db műszerfalápoló kendőt tartalmaz...
1 190 Ft
Nettó ár:937 Ft
Turtle Wax műszerfalápoló citrus
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52785
Turtle Wax műszerfalápoló citrusA Turtle Wax Fresh Shine visszaadja a belső műanyag felületek (műszerfal, ajtókárpit, belső küszöb, stb) eredeti fényét. Használata egyszerű, gyors.Egyedi összetevőinek köszönhetően illata több napig is tarthat, az illatanyagok fokozatosan szabadulnak fel. 500ml..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Turtle Wax műszerfalápoló eper
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52788
Turtle Wax műszerfalápoló eperA Turtle Wax Fresh Shine visszaadja a belső műanyag felületek (műszerfal, ajtókárpit, belső küszöb, stb) eredeti fényét. Használata egyszerű, gyors.Egyedi összetevőinek köszönhetően illata több napig is tarthat, az illatanyagok fokozatosan szabadulnak fel. 500ml..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Turtle Wax műszerfalápoló new car
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52786
Turtle Wax műszerfalápoló new carA Turtle Wax Fresh Shine visszaadja a belső műanyag felületek (műszerfal, ajtókárpit, belső küszöb, stb) eredeti fényét. Használata egyszerű, gyors.Egyedi összetevőinek köszönhetően új autó illata több napig is tarthat, az illatanyagok fokozatosan szabadulnak fel. 50..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Turtle Wax műszerfalápoló vanilia
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52789
Turtle Wax műszerfalápoló vaniliaA Turtle Wax Fresh Shine visszaadja a belső műanyag felületek (műszerfal, ajtókárpit, belső küszöb, stb) eredeti fényét. Használata egyszerű, gyors.Egyedi összetevőinek köszönhetően illata több napig is tarthat, az illatanyagok fokozatosan szabadulnak fel. 500ml..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Turtle Wax New Original hard shell paszta
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG53190-TUR
Turtle Wax New Original hard shell pasztaA Turtle Wax Original az, amely termékkel a Turtle Wax elkezdte pályafutását az 1950-es években. Az egész autón használható viasz még mindig könnyen használható és szép fényt biztosít a fényezett felületeken. A tisztítószerek és viaszok egyedülálló keveréke e..
4 900 Ft
Nettó ár:3 858 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52802
Turtle Wax Original Liquid 500mlAz új összetételű Turtle Wax Original Liquid a legnépszerűbb karosszéria polírozó / fényező folyadék. A legfinomabb fényezőanyagokat egyesíti gyors regenerációt biztosító polimerrel, így hatásos védelmet biztosít az autó karosszériájának. Minden felületen alkalmazható..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Turtle Wax quick & dry szárító törlőkendő
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX5596TD
Turtle Wax quick & dry szárító törlőkendőSűrű szövésű, puha, vastag, nagy nedvszívó képességű autó törölköző, szárazoló kendő.Méret: 60 x 40 cm..
2 790 Ft
Nettó ár:2 197 Ft
Turtle Wax Szintetikus szarvasbőr kendő
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX4251TD
Turtle Wax Szintetikus szarvasbőr kendőNagyon jó nedvszívó képességű szintetikus alapanyagú kendő, amely elsősorban az autó mosás utáni szárazra törlésre hivatott, hogy megelőzzük a vízcseppek rászáradását a karosszériára. Használja mindig enyhén nedvesen.A kendő mérete: 43 x 32cm ..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Turtle Wax Wax it wet
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52795
Turtle Wax Wax it wet gyors waxForradalmian új koncepció az autóápolás terén. A termék egyedülálló összetétele lehetővé teszi, hogy könnyedén ápolja autóját száradás közben. Miután a vízzel aktiválható wax megszáradt, egy ragyogó védőréteggel látja el az autót, mely hosszantartó védelmet biztosít.A ..
2 790 Ft
Nettó ár:2 197 Ft
Turtle Wax Wet N Black Gumiápoló
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 53180
Turtle Wax Wet N Black GumiápolóA gumiápoló hab nedves megjelenést biztosít a gumiabroncsnak, mely tartósan meg is marad. A gumira ráfújva azonnal mélyfekete szint kap. Érdemes a termék használata előtt, megtisztítani a gumikat, mert tovább maradnak fényesek.Ne használja a gumiabroncs futóf..
3 290 Ft
Nettó ár:2 591 Ft
Turtle Wax Zip Wax autósampon 1l
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax Zip Wax
Turtle Wax Zip Wax autósampon 1lRemek tisztítóhatású sampon , elérhető áron, a méltán híres és igen népszerű Turtle Wax-tól.Kiszerelés: 1000ml..
2 590 Ft
Nettó ár:2 039 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 51768
Turtle Wax fényszóró felújító készletOtthon, házilag, egyszerűen, olcsón, csupán 20-30 perc munkával felújíthatja fakult, besárgult fényszórói üveg vagy plexi búráját, így visszanyerheti lámpái eredeti állapotát, színét, hatékonyságát.A Turtle Wax fényszóró polírozó készlet tartalma:1db ..
5 390 Ft
Nettó ár:4 244 Ft
Tételek: 1 - 34 / 34 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.