Menü
Kosár

Biztonsági öv párna

Biztonsági öv párna

 

Biztonsági öv párna My Bouquet
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Bottari Cikkszám: Bottari 29154
Biztonsági öv párna My BouquetKifejezetten hölgyek számára készült biztonsági öv párna, mely nem csak, hogy megvédi a használóját a biztonsági öv által okozott esetleges sérüléstől, hanem egyedivé, stílusossá tesz az autó belterét. Az öv párna plüss anyagból készült, így használata rendkívü..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Biztonsági öv párna My Fairy
Rendelésre
Gyártó: Bottari Cikkszám: Bottari 17480
Biztonsági öv párna My FairyKifejezetten hölgyek számára készült biztonsági öv párna, mely nem csak, hogy megvédi a használóját a biztonsági öv által okozott esetleges sérüléstől, hanem egyedivé, stílusossá tesz az autó belterét. Az öv párna plüss anyagból készült, így használata rendkívül ..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Biztonsági öv párna My Oriental
Rendelésre
Gyártó: Bottari Cikkszám: Bottari 29151
Biztonsági öv párna My OrientalKifejezetten hölgyek számára készült biztonsági öv párna, mely nem csak, hogy megvédi a használóját a biztonsági öv által okozott esetleges sérüléstől, hanem egyedivé, stílusossá tesz az autó belterét. Az öv párna plüss anyagból készült, így használata rendkívül ko..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.