Menü
Kosár

Autóponyva (Autótakaró ponyva)

Autóponyva (Autótakaró ponyva)

Tekintse meg minőségi termékeinket és vásároljon webáruházunkból!

Védje meg autóját a fenyőgyantától, madár ürüléktől, az időjárás negatív hatásaitól védőponyvával!

Autóponyva: ideiglenes védelem az autónak

Egy ponyva jól jön a gondos autótulajdonosoknak, de a motorkerékpárosok számára is léteznek típusnak megfelelő takarók. Miért érdemes ponyvát vásárolni és használni?

Egy autóponyva természetesen nem helyettesítheti a garázst, ám remek ideiglenes takaróként szolgál, ami jó szolgálatot tehet például utazás alkalmával. Abban az esetben, ha nincs mód fedett helyen tárolni az autót, célszerű ponyvát használni, hiszen az erős napsugárzás okozta fakulás és a csapadék miatt bekövetkező sérülés egyaránt elkerülhető.


Minden autótulajdonos tudja, hogy a fényezés igen kényes terület, érdemes azt megóvni egy autóponyvával, de a lehulló falevelek, por, madárpiszok ellen is nagyszerű védelmet nyújt egy ponyva. Félponyvák is kaphatóak, amik elsősorban az üvegfelületeket védik, ez kétségkívül szintén könnyen sérülő terület.

Az autóponyva különféle méretekben kapható, így mindenki megtalálhatja a járműve típusának megfelelő takarót.

Keressen minket bizalommal, és gondoskodjon autóponyvával járműve védelméről!

Autótakaró félponyva XL
Hiánycikk
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMT CP10016
Autótakaró félponyva XLA ponyva csak a gépjármű tetejét és üvegfelületeit takarja.Méret: XL, nagyobb autókhoz. Egyszerű rögzítés.Hossza:  350cmSzélessége:  270cm..
6 900 Ft
Nettó ár:5 433 Ft
Motortakaró ponyva
Rendelésre
Cikkszám: 500/126
Motortakaró ponyvaVédje meg motorját a portól, illetve egyéb időjárás negatív hatásaitól.Méret: 130x230cm..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Cikkszám: FB-PEVA
SzélvédőtakaróHasználható téli fagyvédő szélvédő takaróként, de nyáron is jó hasznát vesszük, mert védi az autót a hő és az UV ellen.Véd a lefagyás és az ónos eső ellen is.A legtöbb személygépkocsihoz használható.Használata egyszerű, a kiálló fülekre csak rácsukjuk az ajtókat és már rögzítettük is. ..
1 290 Ft
Nettó ár:1 016 Ft
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMTCP10024
Autótakaró ponyva M méretTartós poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb. Négy évszakos védelem.Rugalmas, tökéletesen illeszkedik az autóra. Az autótakaró ponyva rögzítése, az alsó részében lévő kötél meghúzásával történik. ..
13 900 Ft
Nettó ár:10 945 Ft
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMTCP10025
Autótakaró ponyva L méretTartós poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb. Négy évszakos védelem.Rugalmas, tökéletesen illeszkedik az autóra.Az autótakaró ponyva rögzítése, az alsó részében lévő kötél meghúzásával történik...
14 900 Ft
Nettó ár:11 732 Ft
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMTCP10026
Autótakaró ponyva XL méretTartós poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb. Négy évszakos védelem.Rugalmas, tökéletesen illeszkedik az autóra. Az autóponyva rögzítése, az alsó részében lévő kötél meghúzásával történik...
15 900 Ft
Nettó ár:12 520 Ft
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMT CP10027
Autótakaró ponyva SUV LTartós, többrétegű poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb. Négy évszakos védelem.Rugalmas, tökéletesen illeszkedik az autóra. Az autótakaró ponyva rögzítése, az alsó részében lévő kötél meghúzásáv..
16 900 Ft
Nettó ár:13 307 Ft
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMT CP10028
Autótakaró ponyva SUV XLTartós, többrétegű poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb. Négy évszakos védelem.Rugalmas, tökéletesen illeszkedik az autóra. Az autótakaró ponyva rögzítése, az alsó részében lévő kötél meghúzásá..
17 900 Ft
Nettó ár:14 094 Ft
Szélvédő takaró kicsi
Rendelésre
Cikkszám: CP10012
Szélvédő takaró kicsiHasználata a gépkocsi szélvédőjén kívül télen-nyáron ajánlott. A téli időszakban kívülre helyezve meggátolja a jégpáncél kialakulását. A lerakódott hóréteg néhány mozdulattal eltávolítható a szélvédőről.Méretei: 110x135x90cm..
3 900 Ft
Nettó ár:3 071 Ft
Szélvédő takaró közepes
Rendelésre
Cikkszám: CP10013
Szélvédő takaró közepesHasználata a gépkocsi szélvédőjén kívül télen-nyáron ajánlott. A téli időszakban kívülre helyezve meggátolja a jégpáncél kialakulását. A lerakódott hóréteg néhány mozdulattal eltávolítható a szélvédőről.Méretei: 135x145x100cm..
4 900 Ft
Nettó ár:3 858 Ft
Szélvédő takaró nagy
Rendelésre
Cikkszám: CP10014
Szélvédő takaró nagyHasználata a gépkocsi szélvédőjén kívül télen-nyáron ajánlott. A téli időszakban kívülre helyezve meggátolja a jégpáncél kialakulását. A lerakódott hóréteg néhány mozdulattal eltávolítható a szélvédőről.Méretei: 145x165x110cm..
5 900 Ft
Nettó ár:4 646 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.