Menü
Kosár

Részecskeszűrő tisztítók

Részecskeszűrő tisztítók

A részecskeszűrők meghibásodásai komoly gondot okozhatnak a mai autós társadalomnak, a sok esetben több százezres gyári alkatrész árakkal.
​Szerencsére van már a piacon utángyártott részecskeszűrő jóval barátibb áron, mint a gyári, illetve megoldás lehet a részecskeszűrő tisztítás is.

Gyártó: Mannol Cikkszám: Mannol 9694
Mannol részecskeszűrő tisztító habEltömődött a részecskeszűrője? Itt az egyik legolcsóbb megoldás!!!A Mannol DPF tisztító hab, hatékonyan eltávolítja a részecskeszűrőben felhalmozódott szennyeződéseket. A tisztításhoz nem kell kiszerelni a részecskeszűrőt.+Kiszerelés: 500mlA részecskes..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Motip Cikkszám: Motip 090515
Motip 090515 Részecskeszűrő tisztító sprayA dízel részecskeszűrőben felgyűlemlett koromlerakódás szétszerelés nélkül történő eltávolítására szolgáló spray.Oldószermentes, gyorsan hat, nem okoz korróziót és nem gyúlékony. Használat előtt a motornak le kell hűlnie (max. 30°C)A részecskesz..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Wynn's Cikkszám: WYN28272
Wynn's diesel részecskeszűrő tisztító adalékCsökkenti a koromkibocsátást, tisztítja a és regenerálja a részecskeszűrőt.Leszerelés nélkül tisztítja és regenerálja a koromszűrőket.Kiszerelés: 325mlA jobb hatás érdekében használja minden harmadik tankoláshoz...
3 500 Ft
Nettó ár:2 756 Ft
Wynns részecskeszűrő regenerátor
Új Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Wynn's Cikkszám: WYN28392
Wynns részecskeszűrő regenerátorMegtisztítja az eltömődött részecskeszűrőket és csökkenti a koromkibocsátást.Könnyen tisztítja és regenerálja az eltömődött dízel koromszűrőt szétszerelés nélkül.Csökkenti a koromlerakódást.Csökkenti a korom égési hőmérsékletét, így a koromrészecskék gyorsabban és ala..
6 900 Ft
Nettó ár:5 433 Ft
Xado részecskeszűrő tisztító  30027
Rendelésre
Gyártó: Xado Cikkszám: Xado 30027
Xado részecskeszűrő tisztítóAmennyiben autóját elsősorban városban használja és rövidebb távolságokat tesz meg, akkor a részecskeszűrőn sokkal nagyobb mértékben keletkeznek lerakódások, illetve nem, vagy csak ritkábban tud regenerálódni a részecskeszűrő. Ennek következtében csökken a motor telje..
5 190 Ft
Nettó ár:4 087 Ft
Mastercare részecskeszűrő tisztító spray 400ml
Rendelésre
Cikkszám: Mastercare részecskeszűrő tisztító spray
Mastercare részecskeszűrő tisztító spray.400ml kb. 60cm-es csővel.Hatékony részecskeszűrő tisztítás egyszerűen.Használati utasítás: 1. Húzzuk le a részecske szűrő előtt található hőmérséklet szenzort. Ha nincsenek szenzorok vagy szondák, akkor a kipufogó csövet is el kell távolítani. ..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.