Menü
Kosár

Féltengely gumiharang szerszám

Féltengely gumiharang szerszám
Rendelésre
Gyártó: JBM Cikkszám: JBM51861
Féltengely gumiharang szerszámMegkönnyíti, és meggyorsítja a féltengelygumiharang cseréjét, ugyanis nem kell leszerelni a féltengelycsuklót a féltengelyről. A levegővel működő szerszámra felhuzzuk a speciális nyúlós gumiharangot, ami kitágítja annyira azt, hogy könnyedén fel tudjuk tenni a félt..
58 619 Ft
Nettó ár:46 157 Ft
Cikkszám: Féltengely gumiharang felszerelő kúp
Féltengely gumiharang felszerelő kúpSegítségével a hozzá való speciális anyagú univerzális féltengely gumiharangot, a féltengelycsukló levétele nélkül tudjuk cserélni.Gyorsabbá, egyszerübbé teszi a szerelést. A gumiharang mindkét végén vágható szinte az összes személygépkocsihoz jó.Méretek:..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Féltengelycsukló bilincs fogó
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Force szerszám Cikkszám: FOR 62520
Féltengelycsukló bilincs fogóKedvező árú féltengelybilincs összeszorítására szolgáló fogó...
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Pneumatikus féltengely gumiharang felhelyező szerszám SKF.
Rendelésre
Gyártó: SKF Cikkszám: VKN 402
 Pneumatikus féltengely gumiharang felhelyező szerszám SKF.Féltengely gumiharang csere a féltengely csukló levétele nélkül?Igen, ezzel a szerszámmal és a speciális nyúlós gumiharanggal megoldható!Időt, energiát, és ezzel pénzt takaríthatunk meg magunknak, és ügyfeleinknek! Nézze meg a vide..
66 900 Ft
Nettó ár:52 677 Ft
Pneumatikus féltengely gumiharang szerszám
Rendelésre
Gyártó: Yato Cikkszám: YT-06063
Pneumatikus féltengely gumiharang szerszámSpeciálisan féltengely gumiharangok felszerelését megkönnyítő célszerszám. A hozzá való nyúlós anyagú gumiharangok egyszerű, gyors, ezáltal olcsó felszerelését biztosítja.A féltengelycsuklót nem kell leszerelni a féltengelyről, mert a pneumatikus féltengely ..
44 500 Ft
Nettó ár:35 039 Ft
Pneumatikus féltengelygumi szerelő szerszám
Rendelésre 1-3 nap
Cikkszám: Pneumatikus féltengely szerszám 100/998
Pneumatikus féltengelygumi szerelő szerszámSegítségével a hozzá való univerzális nyúlós féltengely gumiharangot, a féltengelycsukló levétele nélkül tudjuk cserélni. Gyorsabbá, egyszerűbbé teszi a szerelést. A gumiharang vágható szinte az összes személygépkocsihoz jó.Nagy segítség lehet a Suzukik..
44 900 Ft
Nettó ár:35 354 Ft
SKF Univerzális féltengely gumiharang
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: SKF Cikkszám: VKJP 01001
SKF Univerzális féltengely gumiharangSpeciális rugalmas anyaga lehetővé teszi, hogy az SKF Féltengely gumiharang felhelyező szerszámmal könnyedén felhelyezzük a féltengely csuklóra, anélkül, hogy azt le kellene szerelni.Több helyen vágható, így a legtöbb személyautóhoz használható!Az SKF univerzális..
4 200 Ft
Nettó ár:3 307 Ft
Szerelőkúp univerzális gumiharanghoz
Rendelésre 1-3 nap
Cikkszám: BAI FC1
Szerelőkúp univerzális gumiharanghozFéltengely gumiharang csere a féltengelycsukló leszerelése nélkül?Igen ezzel a kúppal és a hozzávaló speciális gumiharang segítségével megoldható!Külső nagy átmérő: 10cm..
5 500 Ft
Nettó ár:4 331 Ft
Cikkszám: Univerzális féltengely gumiharang
Univerzális féltengely gumiharang kúphoz, vagy levegős szerszámhoz, nyúlós gumiharang, rugalmas gumiharang...
2 500 Ft
Nettó ár:1 969 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.