Menü
Kosár

Fagyálló mérő

Fagyálló mérő​k különböző felhasználásra, különböző árakon.

Érdemes odafigyelni a szélvédőmosó, fagyálló helyzetére, mert mélyre kell nyúlni a zsebbe, ha esetleg szétvagy valami szeretett autónkban.
​Autószerelők elengedhetetlen kelléke, de ha két-három autó van a családban már érdemes megvásárolni a precíz, pontos, és könnyen használható refraktométert, ami nálunk jó áron megvásárolható.

De ha nem szánunk rá sok pénzt, egészen használható szerszám a a pumpás fagyálló mérő is.

Gyártó: Jonnesway Cikkszám: AR030002
Fagyálló mérőEzzel az olcsó termékkel, egyszerűen megbizonyosodhatunk, hogy hány fokos gépkocsinkban a fagyálló hűtőfolyadék...
2 338 Ft
Nettó ár:1 841 Ft
Fagyálló mérő pumpás
Rendelésre
Gyártó: 4Cars Cikkszám: Fagyálló mérő
Fagyálló mérőSegítségével egyszerűen és olcsón megtudhatjuk, hogy fagyálló van-e a gépkocsink hűtőrendszerében, és ha igen hány fokos.A fagyálló mérő használata:A szivacsot el kell belőle távolítani, majd a gumi szívó csövet beledugni. A pumpás részének összenyomásával, majd elengedéséve..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Cikkszám: Optikai fagyállómérő
Optikai fagyállómérő RefraktometerHordozható precíziós eszköz, mely alkalmas fagyálló (G11,G12,G13), szélvédőmosó folyadék dermedéspontjának megállapítására, illetve akkumulátor sav sűrűségének mérésére.Műanyag tárolódobozban...
7 490 Ft
Nettó ár:5 898 Ft
Cikkszám: Refraktométer
RefraktométerHordozható precíziós eszköz, mely alkalmas fagyálló, szélvédő mosó folyadék dermedéspontjának megállapítására, illetve akkumulátor sav sűrűségének mérésére.Csak 1 csepp a pipettával, és máris leolvasható a fagyálló foka, a szélvédőmosó, vagy akkusav állapota is.Olcsó ​G..
7 490 Ft
Nettó ár:5 898 Ft
Optikai fagyálló mérő
Rendelésre
Gyártó: Jonnesway Cikkszám: AE300154
Optikai fagyálló mérőRefraktometer..
35 075 Ft
Nettó ár:27 618 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.