Menü
Kosár

Turtle Wax

Turtle Wax

A Turtle Wax autóápolási termékek nem hiába ismertek a világban, termékeik több mint 90 országban megtalálhatóak.

A közel 80 éves chicagoi cég már bizonyított a szakmában. A világelsők között van az autóipari kozmetikában.

Termékpalettájukon minden megtalálható ami az autó ápolással, tisztítással kapcsolatos, mosó és polírozó anyagok, gumiápoló, fényszóró felújító, stb. 

A Turtle Wax folyamatosan fejleszti termékeit, melynek eredményei egyértelműek.

Aki egyszer kipróbálja a Turtle Wax autóápolási termékeit, nem fog bennük csalódni! 

Autómosó szivacs
Új Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX103TD-TUR
Autómosó szivacsTurtle Wax FGX103TD Jumbo Sponge,  autómosó szivacsA Turtle Wax autómosó szivacs, széleskörű felhasználhatóság és a rendkívüli nedvszívóképességű szivacs.A kézi autómosás elengedhetetlen kelléke. Használjon hozzá minőségi Turtle wax autósampont!..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Turtle Wax autómosó szivacs
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX1186TD
Turtle Wax autómosó szivacsA mikro zsenilia prémium autómosó szivacs kiváló tisztító hatást eredményez, jó habzást biztosít.  A három különböző oldal segítségével különböző szennyeződéseket tüntethetünk el a felületekről...
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Turtle Wax Black in a flash műanyagapoló
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52791
Turtle Wax Black in a flash műanyagapolóA Turtle Wax Black in a Flash minden külső műanyag felületre ideális, pl: lökhárító, díszléc, stb.  A kitűnő szilikont és viaszt tartalmazó összetétel az eredeti állapotba állítja vissza a kifakult fekete műanyag felületeket. Hónapokig megőrzi vízleperget..
3 200 Ft
Nettó ár:2 520 Ft
Turtle Wax bogár és rovar oldó 52784
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax bogár eltávolító 52784
Turtle Wax bogár és rovar oldóA Turtle Wax bogár és rovar eltávolító szer segít a különböző szennyeződések pl:  rovar, fanedv, stb eltávolításában.A Turtle Wax bogár és rovar eltávolító használata:Alaposan tisztítsuk meg a kezelendő felületetFújja a szer a koszos felületre és hagyja á..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Turtle wax Bőrápoló
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG52800
Turtle wax BőrápolóÁpolja és tisztítja a különböző bőr felületeket. ​Érdemes rendszeresen használni, hogy megóvjuk bőrülésünket, bőr kormányunkat stb...
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Turtle Wax Carnauba Car Wax
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax 53332
Turtle Wax Carnauba Car WaxA carnauba viasszal kezelt felület szépen csillogó lesz, vízlepergető hatású, a kosz kevésbé tud megtapadni a karosszérián.A Turtle Wax Carnauba Car Wax használata:alaposan tisztítsuk meg a gépkocsita wax-ot tiszta puha ronggyal egyszerre mindig kis felületen körkörös..
3 490 Ft
Nettó ár:2 748 Ft
Turtle Wax Color Magic ezüst
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52710
Turtle Wax Color Magic ezüstKönnyen gyorsan használható, speciális ezüst színű szín felújító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helyen,..
4 490 Ft
Nettó ár:3 535 Ft
Turtle Wax Color Magic fehér
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52712
Turtle Wax Color Magic fehérKönnyen gyorsan használható, speciális fehér színű színfelújjító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helyen,..
4 490 Ft
Nettó ár:3 535 Ft
Turtle Wax Color Magic fekete
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52708
Turtle Wax Color Magic feketeKönnyen gyorsan használható, speciális fekete színű színfelújjító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helye..
4 590 Ft
Nettó ár:3 614 Ft
Turtle Wax Color Magic kék
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG6144
Turtle Wax Color Magic kékKönnyen gyorsan használható, speciális fekete színű színfelújjító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helyen, ..
4 490 Ft
Nettó ár:3 535 Ft
Turtle Wax esőlepergető
Új Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG52805-TUR
Turtle Wax esőlepergető, vízlepergetőTurtle Wax Clearvue Rain Repellent, Eső lepergetőA Turtle Wax Clearvue esőlepergető krisztálytiszta szilikonok és gyorsan száradó oldószer egyedülálló keveréke,amely egy tökéletesen átlátszó védőréteget képez, amely taszítja az esővizet, az ónos esőt vagy havat é..
3 900 Ft
Nettó ár:3 071 Ft
Turtle Wax Felnitisztító spray
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG7613
Turtle Wax Felnitisztító sprayKönnyedén tisztítja meg alufelninket a kosztól, fékportól, és ragyogóvá teszi a keréktárcsánkat.Kiszerelés: 500mlÉrdemes használni hozzá egy kimondottan felnimosó kefét...
3 490 Ft
Nettó ár:2 748 Ft
Turtle Wax fém és króm polír
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax fém és króm polír 52792
Turtle Wax fém és króm polírA Turtle Wax fém és króm polírozó szer használható a legtöbb fém felülethez.Eltávolítja a szennyeződéseket, oxidációt, karcokat. Megakadályozza a rozsda kialakulását.300ml..
2 690 Ft
Nettó ár:2 118 Ft
Turtle Wax fényezés felujító polír folyadék
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG51796
Turtle Wax fényezés felújító polír folyadékKimondottan fakult fényezésű gépjárművek fényezésének felújítására szolgáló polír folyadék. Ultra finom csiszolóanyag amely eltávolíthatja a kisebb karcokat.Felújítja a színt és fényes felületet eredményez.500ml..
3 390 Ft
Nettó ár:2 669 Ft
Turtle Wax Gorilla mosókesztyű
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX1835TD
Turtle Wax Gorilla mosókesztyűA mosókesztyűvel egyszerűen, gyorsan moshatja le autóját. Bal és jobb kézre is használható.Magas vízmegtartó képességének és puha anyagának köszönhetően kíméletesen tisztítja gépkocsiját...
2 790 Ft
Nettó ár:2 197 Ft
Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic sampon és wax
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 53589
Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic sampon és waxA Turtle Wax® Hybrid Solutions Ceramic Sampon és Wax magasabb védelmet nyújt kevesebb szárítási idő mellett. A termék szuper hidrofób és SIO2 polimerekkel készült, hogy hónapokig fokozza a vízgyöngyökkel és a vegyszerekkel szembeni védelmet.A Turtle W..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Turtle Wax Hybrid Solutions Cermaic polír és wax
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 53590
Turtle Wax Hybrid Solutions Cermaic polír és waxA Turtle Wax® Hybrid Solutions Ceramic Polír és Wax egy mindent magában foglaló formula elképesztő tisztaságot, fényt és védelmet nyújt. A fejlett SIO2 összetevők rendkívüli víztaszító képességet és extrém védelmet nyújtanak.A Turtle Wax Hybrid Solutio..
5 590 Ft
Nettó ár:4 402 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52790
Turtle Wax karceltávolítóTurtle Wax karceltávolító finom csiszolóanyagot tartalmaz, mellyel a kisebb karcok eltávolíthatók.A Turtle Wax karceltávolító használata:A kezelendő felületet tisztítsa megTiszta puha ruhával dörzsölje a felületet körkörös mozdulatokkalSzáradás után másik ruhával törölje átH..
2 190 Ft
Nettó ár:1 724 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52799
Turtle Wax kefés kárpit tisztítónagyteljesítményű kárpittisztítóhatékonyan eltávolít mindenféle piszok, zsír, olaj, tinta és ételfoltot a legtöbb szövet, kárpit és szőnyegfelületrőlszagtalanító összetevője elnyeli és semlegesíti a kellemetlen szagokatkülönleges, gyorsan száradó összetétel, amely..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Turtle Wax kerámia bevonat spray
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 53591
Turtle Wax kerámia bevonat sprayA Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic spray bevonat segítségével a felületek hosszabb ideig tiszták maradnak.Lenyűgöző fény és tartós védelem a festéknek, fémnek, műanyagnak, üvegnek.A szintetikus viaszpolimerek növelik autója színmélységét, fényét.Nagyon egyszerűen h..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Turtle Wax keréktisztító kefe
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX342TD
Turtle Wax keréktisztító kefeHatékonyan tisztítja az alufelnit, lemezfelnit vagy dísztárcsát. Könnyedén oldja felnitisztító segítségével a fékport a felniről.Minőségi felnitisztító kefe...
2 790 Ft
Nettó ár:2 197 Ft
Turtle Wax klímatisztító bomba
Új Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG31066
Turtle Wax klímatisztító bombaTurtle Wax FG31066 Natural Cleaner klímatisztító bomba, narancs illat, 100mlA Turtle Wax klímatisztító bomba, automata spray, hatékonyan fertőtleníti az autó klímaberendezését, ezáltal megakadályozva a kellemetlen szagok kialakulását. Használatát követően kellemes naran..
1 590 Ft
Nettó ár:1 252 Ft
Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFE
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFE
Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFEA Turtle Wax kombinálta a hagyományos jól bevált wax-ot a modern technológiával így a teflon hozzáadásával még szebb felületet kapunk használatával.A Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFE a fényezett felület fényesítésére ápolására szolgál, a karcokat nem tün..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Turtle Wax Műanyag ápoló
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52801
Turtle Wax Műanyag ápolóTisztítja ápolja a műanyag felületeket, mint pl: műszerfal, műanyag kárpit stb. Száraz tapintású felület marad utána.Kiszerelés: 300ml..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Turtle Wax műszerfal ápoló kendő
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG0012-TUR
Turtle Wax műszerfal ápoló kendőTisztítja és ápolja a műanyag felületeket.  Véd a káros UV sugarak ellen.A csomag 25db műszerfalápoló kendőt tartalmaz...
1 190 Ft
Nettó ár:937 Ft
Turtle Wax műszerfalápoló citrus
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52785
Turtle Wax műszerfalápoló citrusA Turtle Wax Fresh Shine visszaadja a belső műanyag felületek (műszerfal, ajtókárpit, belső küszöb, stb) eredeti fényét. Használata egyszerű, gyors.Egyedi összetevőinek köszönhetően illata több napig is tarthat, az illatanyagok fokozatosan szabadulnak fel. 500ml..
2 190 Ft
Nettó ár:1 724 Ft
Turtle Wax műszerfalápoló eper
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52788
Turtle Wax műszerfalápoló eperA Turtle Wax Fresh Shine visszaadja a belső műanyag felületek (műszerfal, ajtókárpit, belső küszöb, stb) eredeti fényét. Használata egyszerű, gyors.Egyedi összetevőinek köszönhetően illata több napig is tarthat, az illatanyagok fokozatosan szabadulnak fel. 500ml..
2 190 Ft
Nettó ár:1 724 Ft
Turtle Wax műszerfalápoló new car
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52786
Turtle Wax műszerfalápoló new carA Turtle Wax Fresh Shine visszaadja a belső műanyag felületek (műszerfal, ajtókárpit, belső küszöb, stb) eredeti fényét. Használata egyszerű, gyors.Egyedi összetevőinek köszönhetően új autó illata több napig is tarthat, az illatanyagok fokozatosan szabadulnak fel. 50..
2 190 Ft
Nettó ár:1 724 Ft
Turtle Wax műszerfalápoló vanilia
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52789
Turtle Wax műszerfalápoló vaniliaA Turtle Wax Fresh Shine visszaadja a belső műanyag felületek (műszerfal, ajtókárpit, belső küszöb, stb) eredeti fényét. Használata egyszerű, gyors.Egyedi összetevőinek köszönhetően illata több napig is tarthat, az illatanyagok fokozatosan szabadulnak fel. 500ml..
2 190 Ft
Nettó ár:1 724 Ft
Turtle Wax New Original super hard shell finish
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG53190
Turtle Wax New Original hard shell pasztaA Turtle Wax Original az, amely termékkel a Turtle Wax elkezdte pályafutását az 1950-es években. Az egész autón használható viasz még mindig könnyen használható és szép fényt biztosít a fényezett felületeken. A tisztítószerek és viaszok egyedülálló keveréke e..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Turtle Wax Original Liquid
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52802
Turtle Wax Original Liquid 500mlAz új összetételű Turtle Wax Original Liquid a legnépszerűbb karosszéria polírozó / fényező folyadék. A legfinomabb fényezőanyagokat egyesíti gyors regenerációt biztosító polimerrel, így hatásos védelmet biztosít az autó karosszériájának. Minden felületen alkalmazható..
2 590 Ft
Nettó ár:2 039 Ft
Turtle Wax polírozó kendő
Új Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX5082TD-TUR
Turtle Wax polírozó kendőTurtle Wax Prémium minőségű fényesítő, polírozó kendőSzöszmentes prémium minőségű, extra vastag polírozó kendő, mely nagyon kíméletesen bánik a fényezéssel.Nagy méretének köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele fényesíteni illetve polírozni.Befejező munkára, visszatör..
2 900 Ft
Nettó ár:2 283 Ft
Turtle Wax quick & dry szárító törlőkendő
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX5596TD
Turtle Wax quick & dry szárító törlőkendőSűrű szövésű, puha, vastag, nagy nedvszívó képességű autó törölköző, szárazoló kendő.Méret: 60 x 40 cm..
2 790 Ft
Nettó ár:2 197 Ft
Turtle Wax Szintetikus szarvasbőr kendő
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FGX4251TD
Turtle Wax Szintetikus szarvasbőr kendőNagyon jó nedvszívó képességű szintetikus alapanyagú kendő, amely elsősorban az autó mosás utáni szárazra törlésre hivatott, hogy megelőzzük a vízcseppek rászáradását a karosszériára. Használja mindig enyhén nedvesen.A kendő mérete: 43 x 32cm ..
2 390 Ft
Nettó ár:1 882 Ft
Turtle Wax Wax it wet gyors wax
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52795
Turtle Wax Wax it wet gyors waxForradalmian új koncepció az autóápolás terén. A termék egyedülálló összetétele lehetővé teszi, hogy könnyedén ápolja autóját száradás közben. Miután a vízzel aktiválható wax megszáradt, egy ragyogó védőréteggel látja el az autót, mely hosszantartó védelmet biztosít.A ..
2 790 Ft
Nettó ár:2 197 Ft
Turtle Wax Wet N Black Gumiápoló
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 53180
Turtle Wax Wet N Black GumiápolóA gumiápoló hab nedves megjelenést biztosít a gumiabroncsnak, mely tartósan meg is marad. A gumira ráfújva azonnal mélyfekete szint kap. Érdemes a termék használata előtt, megtisztítani a gumikat, mert tovább maradnak fényesek.Ne használja a gumiabroncs futóf..
3 290 Ft
Nettó ár:2 591 Ft
Turtle Wax Zip Wax autósampon 1l
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax Zip Wax
Turtle Wax Zip Wax autósampon 1lRemek tisztítóhatású sampon , elérhető áron, a méltán híres és igen népszerű Turtle Wax-tól.Kiszerelés: 1000ml..
2 590 Ft
Nettó ár:2 039 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 51768
Turtle Wax fényszóró felújító készletOtthon, házilag, egyszerűen, olcsón, csupán 20-30 perc munkával felújíthatja fakult, besárgult fényszórói üveg vagy plexi búráját, így visszanyerheti lámpái eredeti állapotát, színét, hatékonyságát.A Turtle Wax fényszóró polírozó készlet tartalma:1db ..
5 390 Ft
Nettó ár:4 244 Ft
Tételek: 1 - 38 / 38 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.