Menü
Kosár

Turtle Wax

Turtle Wax


A Turtle Wax autóápolási termékek nem hiába ismertek a világban, termékeik több mint 90 országban megtalálhatóak.

A közel 80 éves chicagoi cég már bizonyított a szakmában. A világelsők között van az autóipari kozmetikában.

Termékpalettájukon minden megtalálható ami az autó ápolással, tisztítással kapcsolatos, mosó és polírozó anyagok, gumiápoló, fényszóró felújító, stb. 

A Turtle Wax folyamatosan fejleszti termékeit, melynek eredményei egyértelműek.

Aki egyszer kipróbálja a Turtle Wax autóápolási termékeit, nem fog bennük csalódni! 

Turtle Wax bogár és kátrány eltávolító
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax bogár és kátrány eltávolító
Turtle Wax bogár és kátrány eltávolítóA Turtle Wax bogár és kátrányoldó szer segít a különböző szennyeződések pl: kátrány, rovar, fanedv, stb eltávolításában.A Turtle Wax bogár és kátrány eltávolító használata:Alaposan tisztítsuk meg a kezelendő felületetFújja a szer a koszos felületre és ..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Turtle wax Bőrápoló
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG52800
Turtle wax BőrápolóÁpolja és tisztítja a különböző bőr felületeket. ​Érdemes rendszeresen használni, hogy megóvjuk bőrülésünket, bőr kormányunkat stb...
2 800 Ft
Nettó ár:2 205 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax 53332
Turtle Wax Carnauba Car WaxA carnauba viasszal kezelt felület szépen csillogó lesz, vízlepergető hatású, a kosz kevésbé tud megtapadni a karosszérián.A Turtle Wax Carnauba Car Wax használata:alaposan tisztítsuk meg a gépkocsita wax-ot tiszta puha ronggyal egyszerre mindig kis felületen körkörös..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Turtle Wax Color Magic ezüst
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52710
Turtle Wax Color Magic ezüstKönnyen gyorsan használható, speciális ezüst színű színfelújjító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helyen,..
3 550 Ft
Nettó ár:2 795 Ft
Turtle Wax Color Magic fehér
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52712
Turtle Wax Color Magic fehérKönnyen gyorsan használható, speciális fehér színű színfelújjító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helyen,..
3 550 Ft
Nettó ár:2 795 Ft
Turtle Wax Color Magic fekete
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52708
Turtle Wax Color Magic feketeKönnyen gyorsan használható, speciális fekete színű színfelújjító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helye..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Turtle Wax Color Magic kék
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG6144
Turtle Wax Color Magic kékKönnyen gyorsan használható, speciális fekete színű színfelújjító folyadék. ​Helyreállítja, és fényesíti a megfakult fényezést.A Turtle Wax Color Magic használata:Mossa le, és törölje szárazra autóját! Jól rázza fel, majd tesztelje egy nem feltűnő helyen, ..
3 550 Ft
Nettó ár:2 795 Ft
Turtle Wax Felnitisztító spray
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG7613
Turtle Wax Felnitisztító sprayKönnyedén tisztítja meg alufelninket a kosztól, fékportól, és ragyogóvá teszi a keréktárcsánkat.Kiszerelés: 500ml..
2 800 Ft
Nettó ár:2 205 Ft
Turtle Wax fém és króm polír
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax fém és króm polír
Turtle Wax fém és króm polírA Turtle Wax fém és króm polírozó szer használható a legtöbb fém felülethez.Eltávolítja a szennyeződéseket, oxidációt, karcokat. Megakadályozza a rozsda kialakulását...
2 190 Ft
Nettó ár:1 724 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax karceltávolító
Turtle Wax karceltávolítóTurtle Wax karceltávolító finom csiszolóanyagot tartalmaz, mellyel a kisebb karcok eltávolíthatók.A Turtle Wax karceltávolító használata:A kezelendő felületet tisztítsa megTiszta puha ruhával dörzsölje a felületet körkörös mozdulatokkalSzáradás után másik ruhával törölje átH..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52799
Turtle Wax kefés kárpit tisztító- nagyteljesítményű kárpittisztító - hatékonyan eltávolít mindenféle piszok, zsír, olaj, tinta és ételfoltot a legtöbb szövet, kárpit és szőnyegfelületről - szagtalanító összetevője elnyeli és semlegesíti a kellemetlen szagokat - különleges, gyorsan száradó öss..
2 600 Ft
Nettó ár:2 047 Ft
Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFE
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFE
Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFEA Turtle Wax kombinálta a hagyományos jól bevált wax-ot a modern technológiával így a teflon hozzáadásával még szebb felületet kapunk használatával.A Turtle Wax Metallic Car Wax + PTFE a fényezett felület fényesítésére ápolására szolgál, a karcokat nem tün..
2 100 Ft
Nettó ár:1 654 Ft
Turtle Wax Műanyag ápoló
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: 52801
Turtle Wax Műanyag ápolóTisztítja ápolja a műanyag felületeket, mint pl: műszerfal, műanyag kárpit stb.Kiszerelés: 300ml..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG0012-TUR
Turtle Wax műszerfal ápoló kendőTisztítja és ápolja a műanyag felületeket.  Véd a káros UV sugarak ellen.A csomag 25db műszerfalápoló kendőt tartalmaz...
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG3680
Turtle Wax Original Liquid 500mlAz új összetételű Turtle Wax Original Liquid a legnépszerűbb nagy hatású karosszéria fényező folyadék. A legfinomabb fényezőanyagokat egyesíti gyors regenerációt biztosító polimerrel, így hatásos védelmet biztosít az autó karosszériájának. Minden felületen alkalmazhat..
2 190 Ft
Nettó ár:1 724 Ft
Turtle Wax Wet N Black Gumiápoló
Rendelésre
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG 7639
Turtle Wax Wet N Black GumiápolóNedves megjelenést biztosít a gumiabroncsnak, mely tartósan meg is marad. A gumira ráfújva azonnal mélyfekete szint kap. Érdemes a termék használata elött, megtisztítani a gumikat, mert tovább maradnak fényesek.Ne használja a gumiabroncs futófelületén!Kis..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
Turtle Wax Zip Wax autósampon 1l
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: Turtle Wax Zip Wax
Turtle Wax Zip Wax autósampon 1lRemek tisztítóhatás, elérhető áron, a méltán híres és igen népszerű Turtle Wax-tól.Kiszerelés: 1000ml..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
Gyártó: Turtle Wax Cikkszám: FG51768
Turtle Wax fényszóró felújító készletOtthon, házilag, egyszerűen, olcsón, csupán 20-30 perc munkával felújíthatja fakult, besárgult fényszórói üveg vagy plexi búráját, így visszanyerheti lámpái eredeti állapotát, színét, hatékonyságát.A Turtle Wax fényszóró polírozó készlet tartalma:1db&n..
5 900 Ft
Nettó ár:4 646 Ft
Tételek: 1 - 18 / 18 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.