Adatvédelmi nyilatkozat

Látogatók adatai:

Cégünk (Auto-Tools Hungary Kft. 1133 Budapest Esztergomi út 2.) számára kiemelt fontosságú cél az autoalkatreszabc.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról. Regisztrációját, és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük. Adatok zárolása, helyesbítése kapcsán kérjük forduljon írásban ügyfélszolgálatunkhoz. A kérésének záros határidőn belül  eleget teszünk.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat az autoalkatreszabc.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. A tárolt adatokhoz az ügyfélszolgálatunk és a logisztikát kiszolgáló munkatársaink férnek hozzá. Az adatokat cégünk a webáruház fennállásáig tárolja.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Hírlevelünkre való feliratkozás nem jár semmilyen kötelezettséggel. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag az autoalkatreszabc.hu-hoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben. Más cégek által szponzorált cikkeket, direkt marketing anyagokat nem küldünk Önnek.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Vonatkozó jogszabályok

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
  • 226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
  • Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az autoalkatreszabc.hu webáruházat működtető cég birtokolja az oldalakon látható információkat. Az autoalkatreszabc.hu oldalainak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos az autoalkatreszabc.hu oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük

 

Hivatkozások az autoalkatreszabc.hu-ra
Abban az esetben, ha valaki az autoalkatreszabc.hu oldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén keretes alkalmazásként - mintegy saját oldalainak részeként - akarja futtatni, akkor ki kell kérnie az autoalkatreszabc.hu webáruházat működtető cég engedélyét. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a biosagok.hu hírnevének és érdekeinek.