Menü
Kosár

Blog RSS Feed

máj. 10 Wynns
fjakab 0 84
Mi az a Wynn's? Honnan jött? Mit csinál? Összeszedtük a Wynn"s érdekes történetét:A történet 1939-ben kezdődik: egy nyugdjjjas ügyvéd Chestien Wynn aki érdeklődött a kenési kémia iránt,  feltalált egy formulát,amelynek használatával a fémek jobban el..
ápr. 09 Csökken a dízelmotorok népszerűsége. De vajon miért?
fjakab 0 1417
Csökken a dízelmotorok népszerűsége. De vajon miért?Ha megnézzük az elmúlt évtized jármű eladási statisztikáit, azt vehetjük észre, hogy a dízelmotoros autók iránti kereslet hatalmas volt, majd az utóbbi években egyre inkább csökkenni látszik.E..
márc. 04 5+1 egyszerű tipp melyek segítségével egyszerűbb a  balesetmentes vezetés
fjakab 0 1344
5+1 egyszerű tipp melyek segítségével egyszerűbb a balesetmentes vezetés Sokan próbálnak spórolni a rendszeres karbantartáson, azonban vannak dolgok, melyek időszakos elvégzése a biztonságos vezetés érdekében elkerülhetetlen. Bármennyire rutinos ..
febr. 12 Erre figyelj oda, ha elérkezett az olajcsere ideje
fjakab 0 2191
Erre figyelj oda, ha elérkezett az olajcsere ideje Ha autónk karbantartására kerül a sor, az olajcsere az egyik leggyakoribb és egyben az egyik legfontosabb dolog, amit el kell végeznünk. Az olaj rengeteg, fontos feladatot lát el, és oly..
jan. 23 Gyári vagy utángyártott alkatrész? – Melyiket válasszuk, ha cserére kerül a sor?
fjakab 0 3255
Gyári vagy utángyártott alkatrész? – Melyiket válasszuk, ha cserére kerül a sor? Ha az autó karbantartására kerül a sor, a legtöbb autó tulajdonosban felmerül a kérdés: a drágább, gyári alkatrészeket válassza, vagy megfelelnek az olcsóbb, utángyá..
jan. 10 Hólánccal vagy anélkül? - amikor a téli gumi már nem elegendő
fjakab 0 1758
Hólánccal vagy anélkül? - amikor a téli gumi már nem elegendő Habár az elmúlt években egyre kevesebb a hó, azért a legszárazabb tél is tartogathat meglepetéseket. Ennek tükrében javában számíthatunk még idén is arra, hogy megérkezik az égi áldás,..
jan. 02 Minden, amit tudni akartál az ablaktörlő karbantartásáról
fjakab 0 3324
Minden, amit tudni akartál az ablaktörlő karbantartásáról Az autó időszakos szervizelése során sokan hajlamosak megfeledkezni az apró alkatrészek jelentőségéről. Ez nagy hiba, ugyanis, mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik Ha a téligu..
dec. 13 Ha így gondozod az akkumulátorod, az autód télen is pöccintésre indul
fjakab 0 1543
Ha így gondozod az akkumulátorod, az autód télen is pöccintésre indul Ugye veled is előfordult már, hogy egy hideg reggelen hiába is próbálkoztál, az autód nem akart elindulni? Ez igen kellemetlen, és sokan nem tudják elsőre, mihez is kezdjenek i..
dec. 04 3 biztos jele annak, ha autód fékrendszere felújításra szorul
fjakab 0 3869
3 biztos jele annak, ha autód fékrendszere felújításra szorul Autód fékrendszerének megfelelő működése a biztonságos közlekedés alapfeltétele. A meghibásodással nem csak járművedet, de önmagadat, illetve környezetedet is veszélyezteted.A fék es..
okt. 11 A 3 legfontosabb dolog autónk téli felkészítésében
fjakab 0 1414
A 3 legfontosabb dolog autónk téli felkészítésében Érdemes már az ősz folyamán felkészíteni autónkat a télre, hogy egy esetleges hajnali fagy ne tegye tönkre autónkat, vagy a sietség miatt nehogy mi tegyünk kárt autónkban. A legfontosabb lé..
Tételek: 1 - 10 / 17 (2 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.