Menü
Kosár

Blog RSS Feed

ápr. 09 Csökken a dízelmotorok népszerűsége. De vajon miért?
fjakab 0 1290
Csökken a dízelmotorok népszerűsége. De vajon miért?Ha megnézzük az elmúlt évtized jármű eladási statisztikáit, azt vehetjük észre, hogy a dízelmotoros autók iránti kereslet hatalmas volt, majd az utóbbi években egyre inkább csökkenni látszik.E..
márc. 04 5+1 egyszerű tipp melyek segítségével egyszerűbb a  balesetmentes vezetés
fjakab 0 1255
5+1 egyszerű tipp melyek segítségével egyszerűbb a balesetmentes vezetés Sokan próbálnak spórolni a rendszeres karbantartáson, azonban vannak dolgok, melyek időszakos elvégzése a biztonságos vezetés érdekében elkerülhetetlen. Bármennyire rutinos ..
febr. 12 Erre figyelj oda, ha elérkezett az olajcsere ideje
fjakab 0 1983
Erre figyelj oda, ha elérkezett az olajcsere ideje Ha autónk karbantartására kerül a sor, az olajcsere az egyik leggyakoribb és egyben az egyik legfontosabb dolog, amit el kell végeznünk. Az olaj rengeteg, fontos feladatot lát el, és oly..
jan. 23 Gyári vagy utángyártott alkatrész? – Melyiket válasszuk, ha cserére kerül a sor?
fjakab 0 2876
Gyári vagy utángyártott alkatrész? – Melyiket válasszuk, ha cserére kerül a sor? Ha az autó karbantartására kerül a sor, a legtöbb autó tulajdonosban felmerül a kérdés: a drágább, gyári alkatrészeket válassza, vagy megfelelnek az olcsóbb, utángyá..
jan. 10 Hólánccal vagy anélkül? - amikor a téli gumi már nem elegendő
fjakab 0 1608
Hólánccal vagy anélkül? - amikor a téli gumi már nem elegendő Habár az elmúlt években egyre kevesebb a hó, azért a legszárazabb tél is tartogathat meglepetéseket. Ennek tükrében javában számíthatunk még idén is arra, hogy megérkezik az égi áldás,..
jan. 02 Minden, amit tudni akartál az ablaktörlő karbantartásáról
fjakab 0 3056
Minden, amit tudni akartál az ablaktörlő karbantartásáról Az autó időszakos szervizelése során sokan hajlamosak megfeledkezni az apró alkatrészek jelentőségéről. Ez nagy hiba, ugyanis, mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik Ha a téligu..
dec. 13 Ha így gondozod az akkumulátorod, az autód télen is pöccintésre indul
fjakab 0 1434
Ha így gondozod az akkumulátorod, az autód télen is pöccintésre indul Ugye veled is előfordult már, hogy egy hideg reggelen hiába is próbálkoztál, az autód nem akart elindulni? Ez igen kellemetlen, és sokan nem tudják elsőre, mihez is kezdjenek i..
dec. 04 3 biztos jele annak, ha autód fékrendszere felújításra szorul
fjakab 0 3228
3 biztos jele annak, ha autód fékrendszere felújításra szorul Autód fékrendszerének megfelelő működése a biztonságos közlekedés alapfeltétele. A meghibásodással nem csak járművedet, de önmagadat, illetve környezetedet is veszélyezteted.A fék es..
okt. 11 A 3 legfontosabb dolog autónk téli felkészítésében
fjakab 0 1248
A 3 legfontosabb dolog autónk téli felkészítésében Érdemes már az ősz folyamán felkészíteni autónkat a télre, hogy egy esetleges hajnali fagy ne tegye tönkre autónkat, vagy a sietség miatt nehogy mi tegyünk kárt autónkban. A legfontosabb lé..
jún. 04 Ablaktörlő lapát cseréje
fjakab 0 4572
Ablaktörlő lapát cseréje Aki autózik tudja, hogy bizony az autózásnak ára van, az autóra költeni kell, ha biztonságosan akarunk vele utazni hosszú távon.A sok költség közül talán az egyik legkisebb, de az autó használhatósága szempontjából ige..
márc. 20 Autó klímatisztítás házilag!
fjakab 0 1014
Autó klímatisztítás házilag! Tavasszal érdemes minél előbb gépkocsinkon elvégezni a klímatisztítást, egyrészt jobb előbb mint később :), másrészt az automata klímák már bekapcsolnak akkor is amikor még kint hűvösebb van, de a besütő nap már felme..
febr. 07 10 dolog amit érdemes az autóban tartani!
fjakab 1 3564
10 dolog amit érdemes az autóban tartani! Összeszedtük mik azok a dolgok amiket kötelező, és mik azok amiket érdemes az autónkban tartani.Nézzük először a KRESZ szerinti kötelező tartozékokat: elsősegély doboz  elakadásjelző háromszög..
Tételek: 1 - 12 / 16 (2 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.