Menü
Kosár

Láncspray

Láncspray

Különböző lánckenő spray-k folyamatos akcióban. Repsol, Castrol Mannol.

Gyártó: Castrol Cikkszám: Castrol Chain Spray
Castrol Chain Spray 400mlA Castrol lánc spray a nagy teljesítményű motorkerékpárok követelményei alapján, verseny tapasztalatok felhasználásával fejlesztett lánckenő spray. O-, X- és Z-gyűrűs, valamint tömítetlen hajtóláncokhoz is használható, a közúti, pálya és off-road motorok követelményeinek egy..
2 690 Ft
Nettó ár:2 118 Ft
Gyártó: Mannol Cikkszám: Mannol 7901
Mannol láncspray  A Mannol Chain Lube egy teljesen szintetikus fehér zsír a nagy terhelésű és gyorsan mozgó hajtóláncok kenésére, utcai és  verseny motorkerékpárokhoz egyaránt. Jól ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek, a pornak és a piszoknak. A teflon összetevők védik a..
1 190 Ft
Nettó ár:937 Ft
Motul Chain Lube Factory Line láncspray
Rendelésre
Gyártó: Motul Cikkszám: Motul Chain Lube Factory Line láncspray
Motul Chain Lube Factory Line láncsprayEgy termék a versenysport részlegrõl. A MOTUL®Chain Lube Factory Line fehér színû, nagyon hatékony lánckenõ anyag, amit kimondottan versenymotorok láncainak megfelelõ kenésére fejlesztettek ki. A kiverõdést megakadályozó, speciális adalékokkal javított öss..
4 390 Ft
Nettó ár:3 457 Ft
Motul Chain Lube Off Road láncspray
Rendelésre
Gyártó: Motul Cikkszám: CHAINLUBE OFF C3
Motul Chain Lube Off Road láncsprayA Motul Chain Lube Off Road láncspray olyan lánckenõ anyag, amely kimondottan szélsõséges körülmények között használt terepmotorkerékpárok és quadok láncainak kenését szolgálja. Ideális távtartógyûrûs, vagy anélküli láncokhoz. Az optimális teljesítm..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Motul Chain Lube Road láncspray
Rendelésre
Gyártó: Motul Cikkszám: CHAINLUBE ROAD C2
Motul Chain Lube Road 400ml láncspraySzíntelen high-tech láncspray, amely elsősorban közúti motorkerékpárokhoz és gokartokhoz készül. Egyaránt használható hagyományos, továbbá ‘O’-, ‘X’- és ‘Z’-gyűrűs láncokhoz. Kiváló kúszótulajdonság, magas tapadási készség jellemzi, így a kenőanyag még nagy..
3 200 Ft
Nettó ár:2 520 Ft
Gyártó: Repsol Cikkszám: Repsol láncspray
Repsol láncspraySzintetikus teflonos láncspray Kiszerelés: 400ml..
2 000 Ft
Nettó ár:1 575 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.