Menü
Kosár

Láncspray

Láncspray

Különböző lánckenő spray-k folyamatos akcióban. Repsol, Castrol Mannol.

Gyártó: Castrol Cikkszám: Castrol Chain Lube Racing
Castrol Lánc Spray 400mlA Castrol lánc spray a nagy teljesítményű motorkerékpárok követelményei alapján, verseny tapasztalatok felhasználásával fejlesztett lánckenő spray. O-, X- és Z-gyűrűs, valamint tömítetlen hajtóláncokhoz is használható, a közúti, pálya és off-road motorok követelményeinek egya..
3 750 Ft
Nettó ár:2 953 Ft
Castrol lánctisztító spray
Hiánycikk
Gyártó: Castrol Cikkszám: Castrol lánctisztító spray
Castrol lánctisztító sprayLánctisztító spray, kitűnő tisztító és zsírtalanító képességű spray az O vagy X gyűrűs, illetve hagyományos motorkerékpár láncokhoz...
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Lánctisztító spray
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Mannol Cikkszám: Mannol 7904
Lánctisztító sprayMannol 7904 lánctisztító spray.A Mannol Chain Cleaner kifejezetten motorkerékpár láncainak tisztítására. Behatol mindenhova és oldja a szennyeződéseket.Használható O, X, és Z-szemes láncokhoz is. Kiszerelés: 400ml..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Mannol Cikkszám: Mannol 7901
Mannol láncspray  A Mannol Chain Lube egy teljesen szintetikus fehér zsír a nagy terhelésű és gyorsan mozgó hajtóláncok kenésére, utcai és  verseny motorkerékpárokhoz egyaránt. Jól ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek, a pornak és a piszoknak. A teflon összetevők védik a..
1 300 Ft
Nettó ár:1 024 Ft
Gyártó: Motul Cikkszám: CHAIN CLEAN C1
MOTUL C1 Chain Clean lánctisztítóA MOTUL C1 Chain Clean gyorsan és alaposan tisztítja a motorkerékpárok és egyéb lánchajtású gépjárművek láncait. Feloldja a makacs szennyeződéseket, mint pl: homok, föld, olaj stb. Használható „O“-, „X“- és „Z“-gyűrűs láncokhoz.Motul lánctisztító használata..
3 590 Ft
Nettó ár:2 827 Ft
Motul Chain Lube Factory Line láncspray
Rendelésre
Gyártó: Motul Cikkszám: CHAINLUBE FL C4
Motul Chain Lube Factory Line láncsprayEgy termék a versenysport részlegrõl. A MOTUL®Chain Lube Factory Line fehér színû, nagyon hatékony lánckenő anyag, amit kimondottan versenymotorok láncainak megfelelő kenésére fejlesztettek ki. A kiverődést megakadályozó, speciális adalékokkal javított öss..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Motul Chain Lube Off Road láncspray
Rendelésre
Gyártó: Motul Cikkszám: CHAINLUBE OFF C3
Motul Chain Lube Off Road láncsprayA Motul Chain Lube Off Road láncspray olyan lánckenő anyagamely kimondottan szélsőséges körülmények között használt terepmotorkerékpárok és quadok láncainak kenését szolgálja. Ideális távtartógyűrűs, vagy anélküli láncokhoz. Az optimális teljesítmény elé..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Motul Chain Lube Road láncspray
Rendelésre
Gyártó: Motul Cikkszám: CHAINLUBE ROAD C2
Motul Chain Lube Road 400ml láncspraySzíntelen high-tech láncspray, amely elsősorban közúti motorkerékpárokhoz és gokartokhoz készül. Egyaránt használható hagyományos, továbbá ‘O’-, ‘X’- és ‘Z’-gyűrűs láncokhoz. Kiváló kúszótulajdonság, magas tapadási készség jellemzi, így a kenőanyag még nagy..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: Repsol Cikkszám: Repsol láncspray
Repsol láncsprayRepsol Moto Chain lánckenő spraySzintetikus teflonos láncspray motorkerékpárok láncaihoz. Kiváló tapadás. Kiszerelés: 400ml..
2 690 Ft
Nettó ár:2 118 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.