Menü
Kosár

Folyékony kesztyű

Folyékony kesztyű vagy láthatatlan kesztyű

Folyékony kesztyű és láthatatlan kesztyű gyakorlatilag ugyan az. Van aki így hívja van aki úgy.

Gyakorlatilag ez egy kézkrémhez hasonlítható anyag, amely a bőrbe beszívódva meggátolja a kosz bőrbe jutását.

Sok autószerelő nem szeret kesztyűben dolgozni, valóban vannak hátrányai, mert pl. a kisebb alkatrészeket, csavarokat nem érezzük úgy, nem tudjuk olyan pontosan kezelni, csavarni, stb. Ilyen probléma nincs a folyékony kesztyűnél.

Aki nem szereti a kézkrémeket, az is nyugodtan használhatja a láthatatlan kesztyűt, mert pár perc száradás után, gyakorlatilag teljesen száraz lesz a kezünk.  


A folyékony kesztyű használata:


  • a munka megkezdése elött alaposan dörzsöljük be a bőrbe
  • várjunk míg megszárad, utána dolgozhatunk is
  • munka után, egyszerűen szappanos melegvízzel mossunk kezet.
Liqui Moly Folyékony kesztyű
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Liqui Moly Cikkszám: LIM3334
Liqui Moly Folyékony kesztyű 650mlFolyékony krém, amely a bőrön légáteresztő réteget képez, ezáltal nem engedi, hogy a különféle szennyeződések megragadjanak a bőr redőin. Jelentősen megkönnyíti a kéztisztítást. A felhasznált alapanyagoknak köszönhetően a termék 95 %-ban lebomlik, taszítj..
6 900 Ft
Nettó ár:5 433 Ft
Cikkszám: PR88 150ml folyékony kesztyű
pr 88 folyékony kesztyűVédi a kezet a zsírtól, olajtól, lakktól, festéktől, ragasztótól, gyantától, üvegszáltól, koromtól, kátránytól, stb. Folyékony krém, amely a bőrön légáteresztő réteget képez, ezáltal nem engedi, hogy a különféle szennyeződések megragadjanak a bőr redőin, így jelentősen me..
2 190 Ft
Nettó ár:1 724 Ft
Cikkszám: 604045
Presto Folyékony kesztyű, kézvédő gél 650mlVízben oldódó nem zsíros börvédő, amely megkönnyíti a szennyeződések lemoshatóságát.A láthatatlan kesztyű használata: A munka megkezdése elött kb. egy mogyorónyi krémmel alaposan kenje be a kezét, majd hagyja rövid ideig aktiválódni...
5 500 Ft
Nettó ár:4 331 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.