Menü
Kosár

Autósbolt Budapest

Autósbolt Budapest


Autóalkatrész szaküzletünk árukészletét nap mint nap alakítjuk, bővítjük a piaci igényekhez.  Így az általános autósbolt készlethez képest több specifikus termék is megtalálható. Nem jövünk zavarba akkor sem, ha mondjuk egy gyári szervócsövet kell kikeresni, és megrendelni, de akkor sem, ha alufelni központosító gyűrűre van szükség.

A cég nevéhez híven (Auto-Tools) igyekszünk szerszámokat is tartani a kerékkulcsokon kívül, torx fejek, olajszűrő fogók, olajleresztő tálcák.  gyertyakulcsok, optikai fagyállómérő vagy dugókulcs készlet is elérhető készletről.

Azonban autóalkatrész webáruházunkban árukészletünk többszöröse rendelhető.

A fő profil az utángyártott autóalkatrész. Az autóalkatrészek beszerzése nagy részt az ismert hazai autóalkatrész nagykereskedők ( Bárdi, Láng, Autonet, Intercars Szakál-Metál, Birner ) beszállításával történik, jellemzően pár órán belül. Előfordul azonban, hogy a keresett alkatrész kis országunkban egy nagykereskedő készletén sincs, ilyenkor több európai nagykereskedő készletéből válogathatunk.

Gyári alkatrészek rendelésére is van lehetőség a legtöbb gépkocsihoz, általában 1-5 munkanapon belül.


Miért érdemes autósboltban vásárolni?


A 90-es években elszaporodott autóalkatrész nagykereskedők lassan a kis autósboltok végét jelentették. A nagykereskedések elkezdték közvetlenül kiszolgálni az autószerelőket az ár harc miatt egyre nagyobb kedvezménnyel, majd a magánembereket is.
Az autósboltok forgalma lecsökkent, majd sajnos sokan bezárták a boltot.

De mi hisszük, hogy a mai világban is van létjogosultsága egy  jó autósboltnak.

Az autósbolt előnyei:

  • nagy szakértelem
  • nincs sorban állás
  • sok autóalkatrész nagyker készletéből tud válogatni
  • sokszor olyan termék is elérhető ami egy nagykerben nem

Várjuk Önt is autósboltunkban!

Autóalkatrész bolt Budapesten a XIII-kerületben az Árpád hídhoz közel található.

1133 Budapest Esztergomi u.2

Tel: 06-1-796-0722

Autósbolt nyitvatartása: hétköznap 8:00-17:00-ig.


A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.