Menü
Kosár

Féktisztító

Féktisztító

Mire jó a féktisztító?

A jó féktisztító gyorsan és alaposan távolítja el a szennyeződéseket, zsír és olajmaradványokat a fék,kuplung, alkatrészekről de gyakorlatilag használható sebváltó, önindító, generátor,illetve egyéb alkatrészek zsírtalanítására tisztítására is, pl. üveg, fém, vagy kerámián is.

Gumi vagy műanyag felületeken végezzen próbát, mert előfordulhat, hogy szín elváltozást eredményez.

Kapható spray, de féktisztító folyadék kannás formában is.

Kis és általános felhasználásra a féktisztító spray az ideális. Erős hatóanyaga, és a flakon nagy nyomása a nehezen hozzáférhető helyek tisztítását is megkönnyíti.

Nagy mennyiség használata esetén érdemes lehet a féktisztító folyadék vásárlása mellett dönteni.

A féktisztító spray ára leginkább a gyártmánytól függ. Általában elmondható, hogy egy Würth, CRC vagy egyéb nagy márka  féktisztítói kicsit drágább, míg a kisebb márkanevek termékei olcsóbbak, ami nem jelenti azt, hogy lényegesen rosszabb hatásfokkal dolgoznának.


A féktisztító spray használata:

  • Rázza fel a flakont használat előtt.
  • Permetezze be a tisztítandó felületet kb. 20cm távolságból, majd hagyja lefolyni. Érdemes alá valami tálkát tenni, amibe bele tud folyni a maradék féktisztító a lemosott szennyeződéssel együtt.
  • Várja meg míg elillan az anyag, és törölje meg a felületet szárazz ronggyal.
  • Erős szennyeződés esetén érdemes megismételni a folyamatot.


Azt, hogy melyik a legjobb féktisztító, nehéz megmondani, érdemes többet kipróbálni, és kiválasztani a számunkra legjobb ár-érték arányú terméket.

Féktisztító folyadék 20l
Rendelésre 1-3 nap
Cikkszám: KRO-020
Féktisztító folyadék 20lFék, kuplung és egyéb alkatrészek tisztítására szolgáló féktisztító folyadék.Csak személyes átvétellel rendelhető!..
36 900 Ft
Nettó ár:29 055 Ft
Féktisztító folyadék 5l
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: CRC Cikkszám: CRC BRAKLEEN PRO 5L
Féktisztító folyadék 5lKiváló minőségű féktisztító folyadék 5l-es kiszerelésben, autószervizek műhelyek részére.Fékek illetve egyéb alkatrészek, szerszámok tisztításához, zsírtalanításához.Amennyiben nagyobb kiszerelést keres, elérhető féktisztító 20l-es kiszerelésben is.A termék csak személyes átvé..
17 900 Ft
Nettó ár:14 094 Ft
Cikkszám: Petec féktisztító
Féktisztító Petec 500mlGyorsan és alaposan távolítja el a szennyeződéseket, zsír és olajmaradványokat a fék, kuplung, sebváltó, önindító, generátor,illetve egyéb alkatrészekről Kiválóan használható hideg indítóként a karburátorba fecskendezve ! Általános tisztító és zsíroldóként használ..
1 190 Ft
Nettó ár:937 Ft
Gyártó: Mannol Cikkszám: Mannol 9692
Mannol féktisztító spray 450mlNagy teljesítményű lemosó, zsírtalanító anyag, fék - kuplung és egyéb mechanikus alkatrészek zsírtalanítására, tisztítására. Ideális tárcsa és dobfék mechanikus elemeinek tisztítására.Tekintse meg akciós féktisztító kínálatunkat!Jelenleg ez a legolcsóbb féktisztítónk...
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Motul Brake Clean P2
Új Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Motul Cikkszám: BRAKE CLEAN P2
Motul Brake Clean P2Erős zsírtalanító hatású spray.Féktárcsák, fékdobok, kuplungok, gyertyák, stb. zsírtalanítására, tisztítására.Kiszerelés: 400ml..
2 800 Ft
Nettó ár:2 205 Ft
CRC féktisztító spray
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: CRC Cikkszám: CRC BRAKE 20 500ML
CRC féktisztító sprayMinőségi fék és kuplung tisztító spray.Hatékonyan tisztít, oldja a zsírokat.Kiszerelés: 500ml..
1 290 Ft
Nettó ár:1 016 Ft
Motip féktisztító
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Motip Cikkszám: Motip 090563D
Motip féktisztítóHatékonyan távolítja el a zsír, olaj szennyeződéseket a fék alkatrészekről, féktárcsákról, munkahengerekről, fékdobokról, egyéb gép alkatrészekről.Kiszerelés: 500ml..
1 490 Ft
Nettó ár:1 173 Ft
Cikkszám: Würth féktisztító
Würth féktisztító spray 500mlGyorsan és maradék nélkül lemossa az olajat, és zsíros szennyeződéseket.  A kezelt alkatrészek tiszták és zsírmentesek lesznek. Gyors és kifogástalan javítást tesz lehetővé.Tisztítja és zsírtalanítja fék-, tengelykapcsoló- és sebességváltó alkatrészeket,..
1 790 Ft
Nettó ár:1 409 Ft
Gyártó: Mannol Cikkszám: Mannol 9672 féktisztító 600ml
Mannol 9672 Montage Cleaner féktisztító 600mlNagyon jó ár-érték arányú féktisztító, mely gyorsan és hatékonyan végzi munkáját a zsírtalanítást...
1 490 Ft
Nettó ár:1 173 Ft
TRW féktisztító spray
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: TRW Cikkszám: PFC105SE
TRW féktisztító sprayFCKW mentes féktisztítóGyorsan és maradék nélkül lemossa az olajat, zsírt és egyéb szennyeződéseket. Gyors szerelést és kifogástalan javítást tesz lehetővé.Tisztítja és zsírtalanítja fék-, tengelykapcsoló- és sebességváltó alkatrészeket, önindítókat, generátorokat, porlasztókat ..
1 490 Ft
Nettó ár:1 173 Ft
Textar féktisztító
Rendelésre 1-3 nap
Cikkszám: FORMULA XT
Textar féktisztítóNagy hatékonyságú féktisztító spray a Textar-tól.Kiszerelés: 500ml..
1 490 Ft
Nettó ár:1 173 Ft
Féktisztító folyadék 20l
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: CRC Cikkszám: CRC féktisztító 20L
Féktisztító folyadék 20lFék, kuplung és egyéb zsíros alkatrészek hatékony tisztításához.Kiszerelés: 20LA kannás féktisztító csak személyesen vehető át!Féktisztító 20l..
49 900 Ft
Nettó ár:39 291 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.