Menü
Kosár

STP adalék

STP adalék

STP Diesel adalék
Rendelésre
Cikkszám: 54200EE
STP Diesel adalék üzemanyaghozAz új dízelmotor-technológiák és a biodízel bevezetése tovább fokozták az igényt a motorok, különösen az üzemanyag-befecskendezők tisztasága iránt.Az STP dízel üzemanyag-adalék biztosítja a motor csúcsformáját, mivel megakadályozza a teljesítményvesztést okozó l..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
STP füstölésgátló adalék
Rendelésre
Cikkszám: 64450EN
STP füstölésgátló adalékFüstölésgátló olajadalék benzines autókhoz.Az STP füstölésgátló használata csökkenti a kopott alkatrészek között az olaj átfolyását az égéstérbe, gátolja az olaj elégését és ezáltal a füstölést. Az STP füstölésgátló elsősorban benzin üzemű motorokhoz lett kifejlesztve. Csak a..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
STP injektor és karburátor tisztító adalék
Rendelésre
Cikkszám: 53200
STP injektor és karburátor tisztító adalékAz STP benzin injektortisztító koncentrált tisztítóereje a speciális formulának köszönhetően már egyetlen tartály üzemanyag elfogyasztása során is képes megtisztítani az elszennyeződött befecskendezőket és szívószelepeket. A teljesítményvesztést okozó le..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
STP Motoröblítő
Rendelésre
Cikkszám: 62450HU
STP MotoröblítőMotoröblítő a benzin és diesel üzemű motorok tökéletes tisztításához és védelméhez. Még a legjobb motorolajok is képezhetnek savakat az égés melléktermékeként, a magas hőmérséklet ill. oxidáció miatt. A szemcsék és a lerakodó  savmaradványok még a motorolaj leengedése és a sz..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
STP Olajadalék dízel motorokhoz
Rendelésre
Cikkszám: 61300
STP Olajadalék dízel motorokhozTermék információkEgy különleges adalék, amely a motorolaj tulajdonságait javítja viszkozitásnövelő, elhasználódást lassító és lerakódásgátló hatóanyagaival. E hosszú kutatási és tesztelési munka eredményeként kifejlesztett termék minden dízel motornál kiválóan..
3 200 Ft
Nettó ár:2 520 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.