Menü
Kosár

Klíma tisztító spray

Tisztítsd klímádat házilag, gyorsan, olcsón!

A klíma tisztítása nagyon fontos a nyári használat előtt, mert a párologtatóban és az autó légjárataiban gombásodás alakulhat ki,
ami a klíma használatakor az emberi szervezetbe juthat és fertőzéseket okozhat.
Ez a lakás klímánál is igaz, de az autóban a kis légtér miatt még fontosabb.

Gyártó: AM Cikkszám: AM Bigman Klíma spray
AM BIGMAN Klímatisztító spray 500mlLégkondicionáló rendszerek tisztítására, fertőtlenítésére szolgáló legújabb fejlesztéseken alapuló szer, amely biztosítja a járművek légkondicionáló berendezésének optimális tisztítását, kellemetlen illatok semlegesítését szétszerelés nélkül.Nagyhatással t..
2 900 Ft
Nettó ár:2 283 Ft
Gyártó: AM Cikkszám: AM Klímatisztító spray 100ml
AM Klímatisztító spray 100mlBiocid légkondicionáló tisztító aerosol bomba.Gépkocsi légkondicionáló rendszerek tisztítására szolgáló szer, amely biztosítja a járművek légkondicionáló berendezésének optimális tisztítását, kellemetlen szagok semlegesítését szétszerelés nélkül. A klímaberendezés..
1 390 Ft
Nettó ár:1 094 Ft
Cikkszám: Kraft klímatisztító bomba
Kraft klímatisztító bombaCitrom illatú klímatisztító.A Kraft klímatisztító bomba használata:Húzza fel a gépkocsi ablakait, indítsa be a motort.Kapcsolja be a klímát, a ventilátort állítsa a legmagasabb fordulatraÁllítsa a szellőztető rendszert belső levegő keringetésre.Húzza előre a vezetőülést, és ..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Loctite Cikkszám: Loctite klíma spray
Loctite Klímatisztító spray SF7080A Loctite klímatisztitó előnyei:Általános felhasználású légkondicionáló tisztító és fertőtlenítő spray. A Loctite® Higiéniai Spray ideális fertőtlenítésre és szagtalanításra gépkocsik belső terében, és beltéren 50m2-ig. A termék hatékony a levegőben ill. ..
3 900 Ft
Nettó ár:3 071 Ft
Moje Auto klímatisztító
Rendelésre 1-3 nap
Cikkszám: 19-075
Moje Auto klímatisztítóGazdaságos 600ml-es klímatisztító spray.Tisztítja a gépkocsik szellőzőcsatornáit, megakadályozza a baktériumok elszaporodását.A Moje Autó légkondicionáló tisztító spray használata:Helyezze fel a csövet a flakonraA ventilátor kikapcsolt állapotában, a csövet dugja be a műszerfa..
2 000 Ft
Nettó ár:1 575 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.