Menü
Kosár

Klíma tisztító spray

Tisztítsd klímádat házilag, gyorsan, olcsón!

A klíma tisztítása nagyon fontos a nyári használat előtt, mert a párologtatóban és az autó légjárataiban gombásodás alakulhat ki,
ami a klíma használatakor az emberi szervezetbe juthat és fertőzéseket okozhat.
Ez a lakás klímánál is igaz, de az autóban a kis légtér miatt még fontosabb.

Gyártó: AM Cikkszám: AM Bigman Klíma spray
AM BIGMAN Klímatisztító spray 500mlLégkondicionáló rendszerek tisztítására, fertőtlenítésére szolgáló legújabb fejlesztéseken alapuló szer, amely biztosítja a járművek légkondicionáló berendezésének optimális tisztítását, kellemetlen illatok semlegesítését szétszerelés nélkül.Nagyhatással t..
2 500 Ft
Nettó ár:1 969 Ft
Gyártó: AM Cikkszám: AM Klímatisztító spray 100ml
AM Klímatisztító spray 100mlBiocid légkondicionáló tisztító aerosol bomba.Gépkocsi légkondicionáló rendszerek tisztítására szolgáló szer, amely biztosítja a járművek légkondicionáló berendezésének optimális tisztítását, kellemetlen szagok semlegesítését szétszerelés nélkül. A klímaberendezés..
1 500 Ft
Nettó ár:1 181 Ft
Gyártó: Loctite Cikkszám: Loctite klíma spray
Loctite Klímatisztító spray SF7080A Loctite klímatisztitó előnyei:Általános felhasználású légkondicionáló tisztító és fertőtlenítő spray. A Loctite® Higiéniai Spray ideális fertőtlenítésre és szagtalanításra gépkocsik belső terében, és beltéren 50m2-ig. A termék hatékony a levegőben ill. ..
3 600 Ft 4 336 Ft
Nettó ár:2 835 Ft
Cikkszám: 19-075
Moje Auto klímatisztítóGazdaságos 600ml-es klímatisztító spray.Tisztítja a gépkocsik szellőzőcsatornáit, megakadályozza a baktériumok elszaporodását.A Moje Autó légkondicionáló tisztító spray használata:Helyezze fel a csövet a flakonraA ventilátor kikapcsolt állapotában, a csövet dugja be a műszerfa..
2 000 Ft
Nettó ár:1 575 Ft
Gyártó: Motip Cikkszám: Motip légkondi tisztító aeroszol hab 010464
MOTIP Légkondícionáló tisztító spray 500mlGépkocsi és háztartási légkondícionáló berendezés optimális tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas termék. Nagyon kellemes és friss illatú. Ajánlott hosszabb állás (pl. tél) után használni.A Motip klímatisztító használata: a pollenszűrőt ki..
2 300 Ft
Nettó ár:1 811 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.