Menü
Kosár

Autóponyva (Autótakaró ponyva)

Autóponyva (Autótakaró ponyva)
Tekintse meg minőségi termékeinket és vásároljon webáruházunkból!

Védje meg autóját a fenyőgyantától, madár ürüléktől, az időjárás negatív hatásaitól védőponyvával!

Autóponyva: ideiglenes védelem az autónak
Egy ponyva jól jön a gondos autótulajdonosoknak, de a motorkerékpárosok számára is léteznek típusnak megfelelő takarók. Miért érdemes ponyvát vásárolni és használni?

Egy autóponyva természetesen nem helyettesítheti a garázst, ám remek ideiglenes takaróként szolgál, ami jó szolgálatot tehet például utazás alkalmával. Abban az esetben, ha nincs mód fedett helyen tárolni az autót, célszerű ponyvát használni, hiszen az erős napsugárzás okozta fakulás és a csapadék miatt bekövetkező sérülés egyaránt elkerülhető.

Minden autótulajdonos tudja, hogy a fényezés igen kényes terület, érdemes azt megóvni egy autóponyvával, de a lehulló falevelek, por, madárpiszok ellen is nagyszerű védelmet nyújt egy ponyva. Félponyvák is kaphatóak, amik elsősorban az üvegfelületeket védik, ez kétségkívül szintén könnyen sérülő terület.

Az autóponyva különféle méretekben kapható, így mindenki megtalálhatja a járműve típusának megfelelő takarót.

Keressen minket bizalommal, és gondoskodjon autóponyvával járműve védelméről!

Autótakaró ponyva kombi Autótakaró ponyva kombi
Rendelésre 1-3 nap
Cikkszám: DO 05988
Autótakaró ponyva kombiTartós, vízálló anyagból készült autóponyva. Megvédi autóját a különböző szennyeződésektől, portól, madár ürüléktől, víztől, lefagyástól.Egyszerű univerzális rögzítés, praktikus zipzáras csomagolás.Belső felülete puha a fényezés kímélése érdekében.Méret: 485 x 180 x 116cmA kom..
24 990 Ft
Nettó ár:19 677 Ft
Autótakaró ponyva L Autótakaró ponyva L
Rendelésre 1-3 nap
Cikkszám: DO 05986
Autótakaró ponyva LTartós, vízálló anyagból készült autóponyva. Megvédi autóját a különböző szennyeződésektől, portól, madár ürüléktől, víztől, lefagyástól.Egyszerű univerzális rögzítés, praktikus zipzáras csomagolás.Belső felülete puha a fényezés kímélése érdekében.Méret: 482 x 177 x 121cmL méret a..
19 900 Ft
Nettó ár:15 669 Ft
Autótakaró ponyva M Autótakaró ponyva M
Rendelésre 1-3 nap
Cikkszám: DO 05985
Autótakaró ponyva MTartós, vízálló anyagból készült autóponyva. Megvédi autóját a különböző szennyeződésektől, portól, madár ürüléktől, víztől, lefagyástól.Egyszerű univerzális rögzítés, praktikus zipzáras csomagolás.Belső felülete puha a fényezés kímélése érdekében.Méret: 431 x 165 x 119cmM méret A..
18 990 Ft
Nettó ár:14 953 Ft
Autótakaró ponyva XL Autótakaró ponyva XL
Rendelésre 1-3 nap
Cikkszám: DO 05987
Autótakaró ponyva XLTartós, vízálló anyagból készült autóponyva. Megvédi autóját a különböző szennyeződésektől, portól, madár ürüléktől, víztől, lefagyástól.Egyszerű univerzális rögzítés, praktikus zipzáras csomagolás.Belső felülete puha a fényezés kímélése érdekében.Méret: 533 x 178 x 119cmXL méret..
19 900 Ft
Nettó ár:15 669 Ft
Cikkszám: 500/126
Motortakaró ponyvaVédje meg motorját a portól, illetve egyéb időjárás negatív hatásaitól. Nem UV álló!Méret: 130x230cm..
2 500 Ft
Nettó ár:1 969 Ft
Cikkszám: FB-PEVA
SzélvédőtakaróHasználható téli fagyvédő szélvédő takaróként, de nyáron is jó hasznát vesszük, mert védi az autót a hő és az UV ellen.Véd a lefagyás és az ónos eső ellen is.A legtöbb személygépkocsihoz használható.Használata egyszerű, a kiálló fülekre csak rácsukjuk az ajtókat és már rögzítettük is. ..
1 390 Ft
Nettó ár:1 094 Ft
Autótakaró ponyva M méret Autótakaró ponyva M méret
Rendelésre
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMT CP10024
Autótakaró ponyva M méretTartós poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb. Négy évszakos védelem.Rugalmas, tökéletesen illeszkedik az autóra. Az autótakaró ponyva rögzítése, az alsó részében lévő kötél meghúzásával történik.Mér..
23 900 Ft
Nettó ár:18 819 Ft
Autótakaró ponyva L méret Autótakaró ponyva L méret
Rendelésre
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMT CP10025
Autótakaró ponyva L méretTartós poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb. Négy évszakos védelem.Rugalmas, tökéletesen illeszkedik az autóra.Az autótakaró ponyva rögzítése, az alsó részében lévő kötél meghúzásával történik...
24 900 Ft
Nettó ár:19 606 Ft
Autótakaró ponyva XL méret Autótakaró ponyva XL méret
Rendelésre
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMT CP10026
Autótakaró ponyva XL méretTartós poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb. Négy évszakos védelem.Rugalmas, tökéletesen illeszkedik az autóra. Az autóponyva rögzítése, az alsó részében lévő kötél meghúzásával történik...
26 900 Ft
Nettó ár:21 181 Ft
Autótakaró ponyva SUV L
Rendelésre
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMT CP10027
Autótakaró ponyva SUV LTartós, többrétegű poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb. Négy évszakos védelem.Rugalmas, tökéletesen illeszkedik az autóra. Az autótakaró ponyva rögzítése, az alsó részében lévő kötél meghúzásáv..
27 900 Ft
Nettó ár:21 969 Ft
Autótakaró ponyva SUV XL
Rendelésre 1-3 nap
Gyártó: Mammooth Cikkszám: MMT CP10028
Autótakaró ponyva SUV XLTartós, többrétegű poliészter anyag. Vízlepergető hatású, védi a fényezést esőtől, hótól, fagytól, portól, naptól stb. Négy évszakos védelem.Rugalmas, tökéletesen illeszkedik az autóra. Az autótakaró ponyva rögzítése, az alsó részében lévő kötél meghúzásá..
28 900 Ft
Nettó ár:22 756 Ft
Szélvédő takaró nagy
Rendelésre
Cikkszám: CP10014
Szélvédő takaró nagyHasználata a gépkocsi szélvédőjén kívül télen-nyáron ajánlott. A téli időszakban kívülre helyezve meggátolja a jégpáncél kialakulását. A lerakódott hóréteg néhány mozdulattal eltávolítható a szélvédőről.Méretei: 145x165x110cm..
7 900 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.