Menü
Kosár

Kormányvédő

Kormányvédő

A kormányvédők esetében fontos, hogy ne legyen laza, jól feszüljön a kormányra.
​Ezt eltalálni nem könnyű, ezért javasoljuk a személyes átvételt, ahol fel lehet próbáni a kormánykerékre.


Gyártó: 4Cars Cikkszám: 96658
Kormányvédő elasztikusUniverzális, rugalmas anyagból készült kormányvédő.Gátolja a gyári kormány kopását.A legtöbb kormányra felhelyezhető 37-39cm közötti átmérőhöz...
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Kormányvédő My Bouquet
Rendelésre
Gyártó: Bottari Cikkszám: Kormányvédő My Bouquet 29204
Kormányvédő My Black BouquetHölgyek részére készült kormányvédő, mely nemcsak egyedivé teszi autónkat, de a kormányt is megvédi a kopástól. ​Kellemes tapintású, csúszásmentes fogást biztosít. Fagyban és forróságban is előnyös.38cm-es kormányokhoz.Javasolt személyes átvétel, ahol se..
2 800 Ft
Nettó ár:2 205 Ft
Kormányvédő My Fairy
Rendelésre
Gyártó: Bottari Cikkszám: Kormányvédő My Fairy 17181
Kormányvédő My FairyHölgyek részére készült kormányvédő, mely nemcsak egyedivé teszi autónkat, de a kormányt is megvédi a kopástól.​Kellemes tapintású, csúszásmentes fogást biztosít. Fagyban és forróságban is előnyös.38cm-es kormányokhoz.Javasolt személyes átvétel, ahol segítünk rápr..
2 590 Ft
Nettó ár:2 039 Ft
Kormányvédő My Flower
Rendelésre
Gyártó: Bottari Cikkszám: Kormányvédő My Flower 17177
Kormányvédő My FlowerHölgyek részére készült kormányvédő, mely nemcsak egyedivé teszi autónkat, de a kormányt is megvédi a kopástól.​Kellemes tapintású, csúszásmentes fogást biztosít. Fagyban és forróságban is előnyös.38cm-es kormányokhoz.Javasolt személyes átvétel, ahol segítün..
2 590 Ft
Nettó ár:2 039 Ft
Kormányvédő My Oriental
Rendelésre
Gyártó: Bottari Cikkszám: Kormányvédő My Oriental 29201
Kormányvédő My OrientalHölgyek részére készült kormányvédő, mely nemcsak egyedivé teszi autónkat, de a kormányt is megvédi a kopástól.​Kellemes tapintású, csúszásmentes fogást biztosít. Fagyban és forróságban is előnyös.38cm-es kormányokhoz.Javasolt személyes átvétel, ahol segítünk r..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.