Menü
Kosár

Autolok

Autolok 2000 kormányzár Autolok 2000 kormányzár
Rendelésre
Gyártó: Autolok Cikkszám: Autolok 2000 kormányzár
Autolok 2000 plus kormányzárAz egyszerű kezelhetőség, az egyedülálló ellenálló képesség, a jó elrettentő hatás, ( ami az ismertségének terjedésével tovább fokozódott az elmúlt évtized során) , az ismétlődő nemzetközi tesztelési eredmények és az autósok pozitív tapasztalatai a legkeresettebb és a leg..
39 900 Ft
Nettó ár:31 417 Ft
Autolok sebességváltózár M
Rendelésre
Gyártó: Autolok Cikkszám: Autolok sebességváltózár M
Autolok sebességváltózár MJól látható, ezért jó elrettentő hatású, a teszteken jó eredményeket elérő megbízható termék. A sebességváltót 3-as sebességi fokozatba téve, és a kézifék fogantyúja közé betéve, zárjuk a sebességváltót és a kéziféket is, ezáltal előskerékmeghajtású autóknál mind a nég..
15 900 Ft
Nettó ár:12 520 Ft
Autolok sebességváltózár S
Rendelésre
Gyártó: Autolok Cikkszám: Autolok sebességváltózár S
Autolok sebességváltózár SJól látható, ezért jó elrettentő hatású, a teszteken jó eredményeket elérő megbízható termék. A sebességváltót 3-as sebességi fokozatba téve, és a kézifék fogantyúja közé betéve, zárjuk a sebességváltót és a kéziféket is, ezáltal előskerékmeghajtású autóknál mind a négy..
15 900 Ft
Nettó ár:12 520 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.