Menü
Kosár

Flashlube adalék

Flashlube szelepvédő adalék

A Flashlube valve saver fluid szelepvédő folyadék egy koncentrált ólompótló adalékanyag, ami az LPG/CNG üzemű járművek szelepfészek recesszió minimalizálására lett kifejlesztve.

Az LPG-nek a benzinnél magasabb az égési hőmérséklete, ráadásul nem tartalmaz kopáscsökkentő adalékokat mint a benzin, ezért az LPG-vel üzemelő autók szelepei és szelep ülései jóval nagyobb terhelésnek vannak kitéve mint a benzines társai. Ennek hatására a szelepek idő elött beéghetnek, a hengerfej károsodhat. Erre nyújt megfelelő megoldást a Flashlube Valve Saver Fluid.

Flashlube 0,5l és Flashlube 1-es kiszerelések elérhetőek azonnal készletről, a többi kiszerelés rendelésre érkezik általában 1 napon belül.

A Flashlube felsőkenő adalék előnyei:

 • Keni és védi a szelepeket és a szelepfészkeket
  Tisztítja az üzemanyag ellátó rendszert

  Csökkenti a motor hőmérsékletet

  Növeli az üzemanyag felhasználás gazdaságosságát

  Hosszabb élettartamot biztosít a motornak
                                                          

A Flashlube szelepvédő folyadék használata:

A Flashlube szelepvédő folyadék adagolható közvetlenül a tankba is a megfelelő, 50l / 50ml keverési arány biztosításával, vagy a Flashlube automata olajzó kit használatával.

Nézd meg a Flashlube működését:Nincs listázható termék ebben a kategóriában.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.